Konzum_Best_Buy_priznanje_web_novost.jpg

Konzum broj 1 u omjeru cijene i kvalitete po izboru potrošača

U istraživanju Best Buy Award General potrošači su nas proglasili Best Buy brendom u dvije kategorije

Konzum je osvojio još jedno vrijedno priznanje zahvaljujući ocjenama kupaca – u istraživanju Best Buy Award General potrošači su nas proglasili Best Buy brendom u kategorijama maloprodajni trgovački lanac i internet trgovina za hranu i piće. Velika je vrijednost tog priznanja u tome što vrednuje isključivo dojam ispitanika koji po osobnom iskustvu ili iskustvu onih najbližih donose sud o kompletnoj usluzi i ponudi artikala na hrvatskom tržištu kada je riječ o cijeni i kvaliteti.

 

„Kupci žele biti sigurni da će za svoj uloženi novac dobiti kvalitetan proizvod, ali isto tako pri traženju cjenovno povoljnog proizvoda nisu se spremni odreći kvalitete. Činjenica da su odabrali Konzum kao lanac najboljeg omjera cijene i kvalitete, kako općenito tako i u našoj internet trgovini, potvrđuje da su prepoznali naša kontinuirana ulaganja u razvoj i unaprjeđenje ponude i usluge te nas motivira da nastavimo u tom smjeru kako bismo i dalje bili njihov prvi izbor. Certifikat je ujedno priznanje svim našim zaposlenicima koji predanim i pozitivnim pristupom radu svakodnevno pridonose zadovoljstvu naših kupaca. Zaista nam je drago što smo Best Buy Award dobili baš u godini kada slavimo 65 godina poslovanja te ćemo i dalje raditi na novim rješenjima koja kupcima štede vrijeme i novac, bez kompromisa kad je u pitanju kvaliteta“, izjavila je Sandra Đolo, voditeljica Odjela komunikacija u Konzumu.

 

Certifikacijsku medalju Best Buy Award dodjeljuje ICERTIAS (International Certification Association), renomirana međunarodna organizacija sa sjedištem u Zürichu koja provodi tržišna istraživanja o preferencijama potrošača. Ovogodišnje je istraživanje provedeno putem online ankete tijekom siječnja 2022. godine, a u njemu je sudjelovalo ukupno 1.200 ispitanika starijih od 17 godina kojima su postavljana pitanja otvorenog tipa, odnosno bez ponuđenih odgovora. Najveći broj sudionika istraživanja tako je naveo Konzum kao maloprodajni trgovački lanac koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o kompletnoj usluzi i ponudi artikala na hrvatskom tržištu. Konzum je najvećem broju ispitanika bio prvi izbor i kao internetska trgovina za kupovinu hrane i pića koja nudi u Hrvatskoj apsolutno najbolji omjer cijene i kvalitete ponude artikala i cjelokupne usluge.

 

Ovo je vrijedno priznanje za najkvalitetniju i najpovoljniju kupnju, koje su Konzumu za 2022./2023. dodijelili hrvatski potrošači, potvrda našeg kontinuiranog rada i truda u pružanju najviše kvalitete proizvoda po najboljoj cijeni.


Prethodna novost
Radno vrijeme 22.6.2022.
Radno vrijeme 22.6.2022.

Radno vrijeme 22.6.2022.

Konzum prodavaonice će na Dan antifašističke borbe, 22.6.2022. raditi prema posebnom radnom vremenu

Sljedeća novost

Slične novosti

5 nagrada na Danima komunikacija
5 nagrada na Danima komunikacija

5 nagrada na Danima komunikacija

Nagrade i priznanja

Kampanje Mali veliki talenti, Proslavi Božić na svoj način te digitalna aktivacija Virtualni Zvjerići osvojile su čak 5 nagrada na Danima komunikacija