novosti2.jpg

Certifikat Poslodavac Partner (CPP) potvrđuje najvišu kvalitetu i izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima

Konzum je dobio Certifikat Poslodavac Partner (CPP) te tako potvrdio predanost neprestanom povećanju zadovoljstva zaposlenika

Konzum je dobio Certifikat Poslodavac Partner (CPP) i tako potvrdio predanost neprestanom povećanju zadovoljstva zaposlenika i postao primjer izvrsnosti u ljudskim potencijalima. Certifikat dodjeljuje Selectio Grupa, vodeća hrvatska grupacija specijalizirana za područje upravljanja ljudskim resursima. Njihovi stručnjaci više od 15 godina uspoređuju domaće prakse s globalnim trendovima u upravljanju ljudskim potencijalima, čime unaprjeđuju standardete promiču primjere izvrsnosti u tom području.

„Ponosan sam što smo zadovoljili sve zahtjevne kriterije za dodjelu Certifikata Poslodavac Partner te zahvaljujem cijelom sektoru ljudskih resursa u Konzumu koji je i najviše zaslužan za ovo priznanje. Svi poslovni uspjesi Konzuma temelje se na trudu i doprinosu naših zaposlenika i upravo zbog toga nastojimo neprestano razvijati i unaprjeđivati interne procese u upravljanju ljudskim resursima kako bismo uspješno privlačili, a potom i zadržali najkvalitetnije kadrove, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

„Sve nas je razveselila činjenica što je Selectio Grupa prepoznala naše napore u stvaranju kvalitetnog radnog okruženja i u cijelom procesu upravljanja ljudskim resursima. Naše organizacijske vrijednosti i snage, poslovni procesi koje provodimo u skladu s Konzumovom strategijom poslovanja i društvena odgovornost čine nas kvalitetnim poslodavcem te ćemo nastojati i dalje opravdavati povjerenje gotovo 11.000 zaposlenika koji su upravo Konzum odabrali kao mjesto u kojem žele raditi i razvijati se“, izjavila je Maša Prebeg, direktorica Sektora ljudskih resursa u Konzumu.

Fortenova grupa d.d. i operativne kompanije Konzum, Jamnica, PIK Vrbovec i mStart ostvarili su odlične rezultate u analizi upravljanja ljudskim potencijalima koja je provedena na svim razinama organizacija. Certifikatom Poslodavac Partner potvrđuje se najviša kvaliteta upravljanja u pet ključnih područja ljudskih resursa – Strategiji, Regrutiranju i selekciji, Upravljanju učinkom, Usavršavanju i razvoju te Odnosu prema zaposlenicima.


Prethodna novost
Popust umirovljenicima za ožujak
Popust umirovljenicima za ožujak

Popust umirovljenicima za ožujak

Izdvojene ponude

​U petak, 11.3., cijeli dan 10% popusta umirovljenicima na ukupan iznos računa u svim prodavaonicama. Vrijedi i za proizvode na akciji!

Sljedeća novost

Slične novosti

5 nagrada na Danima komunikacija
5 nagrada na Danima komunikacija

5 nagrada na Danima komunikacija

Nagrade i priznanja

Kampanje Mali veliki talenti, Proslavi Božić na svoj način te digitalna aktivacija Virtualni Zvjerići osvojile su čak 5 nagrada na Danima komunikacija

Uručen nam je certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja
Uručen nam je certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja

Uručen nam je certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja

Nagrade i priznanja

Potvrdili smo trajno opredjeljenje tvrtke koja prepoznaje zdrave vrijednosti, promiče zdravlje na radnom mjestu, brine o unaprjeđenju zdravlja svojih zaposlenika te brine o očuvanju okoliša