baner-konzum-staklo-limenka.jpg

Barts - hard seltzer

Osvježavajući spoj gazirane vode i alkohola s voćnim aromama! Malo kalorija, puno uzbuđenja

Barts je novi brend koji otvara inovativnu kategoriju pića, jedinstvenu na ovim prostorima, a riječ je o hard seltzeru.

Napravljen je od isključivo prirodnih sastojaka, ima 4% udjela alkohola iz fermentirane šećerne trske, sadrži svega 29 kcal na 100 ml, a okus mu je blag i osvježavajući.

Dostupan je u dva različita okusa: brusnica te kombinacija limuna, limete i đumbira, a trenutno ga se može pronaći u staklenoj ambalaži od 275ml i limenkama od 330ml.

Okus brusnice predstavlja balans voćne svježine u kombinaciji s notom alkohola, dok okus limuna, limete i đumbira spaja kiselost citrusa i ljutkastu notu đumbira s dodatkom alkohola. Zbog toga su oba okusa izuzetno osvježavajuća i ugodna za konzumaciju. Hard seltzer Barts donosi novu perspektivu i drugačiji pogled na svijet alkoholnih pića, potičući upuštanje u nove izazove.

Svoj omiljeni okus Barts - hard seltzera potraži u našim prodavaonicama i na webshopu. Požuri i uživaj u osvježavajućem spoju gazirane vode i alkohola s voćnim aromama.

Više o Bartsu saznaj ovdje.


Prethodna novost
Sljedeća novost

Slične novosti

​Osvježi ljeto i osvoji Fiat Činkvečento
​Osvježi ljeto i osvoji Fiat Činkvečento

​Osvježi ljeto i osvoji Fiat Činkvečento

Novosti

Kupi omiljeni Somersby okus u bilo kojem pakiranju u Konzum prodavaonicama i/ili webshopu od 1. - 31.8. 2021. i osvoji Fiat 500 Hybrid Dolcevita