banka_hrane_1920 x 857_1920 x 857.jpg

Donirali smo novoosnovanoj Banci hrane

Zajedno s Crvenim križem njegujemo dugogodišnju suradnju u sklopu koje smo donirali i kamion prehrambenih namirnica novoosnovanoj banci, što je ujedno bila i prva donacija

Ovog tjedna je Crveni križ i službeno otvorio Banku hrane u Zagrebu - centralno mjesto za organizirano i dugotrajno prihvaćanje, skladištenje i distribuciju hrane između donatora i posrednika. Zajedno s Crvenim križem njegujemo dugogodišnju suradnju u sklopu koje smo donirali i kamion prehrambenih namirnica novoosnovanoj banci, što je ujedno bila i prva donacija.


Banka hrane nalazi se u sklopu Logističkog centra Crvenog križa, unutar kojeg djeluje i Socijalni dućan u kojem, kroz zaprimanje donacija i svakodnevnu podjelu paketa hrane i higijenskih potrepština za 20-ak socijalno ugroženih osoba, Crveni križ Zagreb brine za ukupno 700 korisnika na godišnjoj razni. Korisnici će tako u nekoliko narednih tjedana dobivati bogatije pakete s prehrambenim i higijenskim potrepštinama, budući da oni prvenstveno ovise o broju i količini donacija.


Čestitamo kolegama iz Sektora poslovne podrške koji su prepoznali priliku da dodatno ojačamo dugogodišnju suradnju s Crvenim križem te su u samo nekoliko dana organizirali donaciju kamiona hrane koja će biti podijeljena najpotrebitijima.

Kao i dosad, nastavit ćemo redovito pomagati ranjivim skupinama u zajednici.


Prethodna novost
Sljedeća novost
Častimo povodom otvorenja
Častimo povodom otvorenja

Častimo povodom otvorenja

Otvorenja i posebno radno vrijeme

Povodom ponovnog otvorenja prodavaonice u Zagrebu, Trešnjevački trg 1, u petak 1.12.2023., poklanjamo 50% popusta na ukupan iznos računa svakom 50. kupcu


Slične novosti

Obavijest kupcima
Obavijest kupcima

Obavijest kupcima

Ostale obavijesti

Povlačenje proizvoda proizvođača Coca Cola

Popust umirovljenicima za studeni
Popust umirovljenicima za studeni

Popust umirovljenicima za studeni

Ostale obavijesti

U petak, 10.11.,10% popusta umirovljenicima na ukupan iznos računa u svim prodavaonicama. Vrijedi i za proizvode na akciji!