active zone b 1920 × 857-min.jpg

Active zone PROTEIN + je 'Odabrani proizvod godine'

Naša robna marka Active zone PROTEIN + dobila je prestižnu nagradu 'Odabrani proizvod godine'

Naša linija robne marke mliječnih proizvoda obogaćenih proteinom pod brandom Active zone PROTEIN+ dobila je prestižnu nagradu „Odabrani proizvod godine“.
Dobitnike biraju potrošači na temelju istraživanja kompanije Nielsen, a nagrada se dodjeljuje proizvodima koji su najviše impresionirali svojom funkcionalnošću i inovacijama. Ova nagrada još je jedna potvrda naših kontinuiranih ulaganja u razvoj i unaprjeđenje vlastitih robnih marki.
Proizvodi linije Active zone PROTEIN+  namijenjeni su ponajprije svima onima koji vode aktivan život, puno se kreću ili bave sportom, neovisno o tome traže li dodatan izvor proteina nakon izazovnog treninga ili uobičajene užurbane svakodnevice.
Prednosti linije Active zone PROTEIN+ prepoznala su i brojna poznata lica iz Hrvatske
Prednosti linije Active zone PROTEIN+ prepoznala je i Antonija Stupar Jurkin, bivša televizijska voditeljica, a danas uspješna specijalistica za digitalni marketing.
„S obzirom na to da svako jutro nastojim odraditi trening, proizvodi Active zone PROTEIN+ su mi pravo otkriće jer su bogati proteinima i imaju smanjeni udio masti. Zato ih biram za lagani doručak prije jutarnjih aktivnosti jer se nakon konzumacije osjećam lagano i osiguravaju mi dovoljno proteina prije treninga.“
Aktivan način života i bavljenje sportom svakodnevnica su za Mirelu Kardašević, svjetsku rekorderku u ronjenju na dah, kojoj su proizvodi Active zone PROTEIN+ postali neizostavan dio obroka nakon treninga.
„Kao profesionalnoj sportašici jako mi je važno vježbati i pravilno se hraniti. Proizvodi Active zone PROTEIN+ sadrže ono što mi je najpotrebnije nakon treninga. Uz to što su bogati proteinima, sviđa mi se i njihova tekstura i okus te su postali važan dio moje dnevne rutine.“
 
I rukometaš Zlatko Horvat svjestan je kako je za postizanje vrhunskih sportskih rezultata važna uravnotežena i pravilna prehrana. Upravo zbog toga koristi Konzumove proizvode pod brandom Active zone PROTEIN+.
„Za mene kao sportaša izuzetno je važno voditi računa o dovoljnom unosu nutritivnih vrijednosti, a proteini su jedni od najbitnijih, pogotovo nakon napornog treninga. Drago mi je da Active zone PROTEIN+ nudi raznovrsne proizvoda koje mogu koristiti i za doručak, ali i nakon treninga. Najčešće biram jogurt ili posni sir i jako sam zadovoljan kvalitetom proizvoda te ih rado preporučim svojim suigračima.“
 
Brand robne marke Active zone podijeljen je na linije PROTEIN+ i FIBER+, a odlikuje ih visok sadržaj proteina, odnosno vlakana uz smanjeni udio šećera i masti.
Svi pobornici aktivnog načina života mliječnu liniju Active zone PROTEIN+ mogu pronaći u najbližoj Konzum prodavaonici i na webshopu. Tamo će pronaći i krekere Active zone FIBER+, a na police uskoro dolaze i novi proizvodi pod brandom Active zone – proteinski kruh i integralni keksi.

 

 


Prethodna novost
Sljedeća novost

Slične novosti

Uručen nam je certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja
Uručen nam je certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja

Uručen nam je certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja

Nagrade i priznanja

Potvrdili smo trajno opredjeljenje tvrtke koja prepoznaje zdrave vrijednosti, promiče zdravlje na radnom mjestu, brine o unaprjeđenju zdravlja svojih zaposlenika te brine o očuvanju okoliša