1920x857_7.jpg

Šarena zlevanka

(1)

Povrće nasjeckajte na kockice. Izmiješajte jaja, mlijeko, mineralnu vodu, 1 dl ulja i sol.

Brašna dobro promiješajte s praškom za pecivo pa dodajte u smjesu s jajima. Kada više ne vidite suhe sastojke dodajte svježi sir i nasjeckano povrće i dobro promiješajte.

Otopite 50 g maslaca u plehu za pečenje pa ulijte pripremljenu smjesu i pecite 30 min na 200°C.

Dobar tek!

Ocjena recepta

5 od 5
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Jednostavna priprema 30 - 60 min 4

Sastojci

  • 3 jaja
  • 3 dl mlijeka
  • 3,5 dl mineralne vode
  • 1 dl ulja
  • 10 g soli
  • 250 g K Plus kukuruznog brašna
  • 125 g pšeničnog brašna
  • 1 K Plus prašak za pecivo
  • 500 g K Plus posnog svježeg sira
  • 1 mladi luk
  • 1 paprika (ili ⅓ crvene, žute i zelene paprike)
  • 1 mali ljubičasti luk
  • 50 g maslaca

Naruči sastojke

Luk mladi vezica

Cijena za j.m.: 39,89 kn/kg
(4)
5
99 kn/kom
kom

Paprika mix 500 g

Cijena za j.m.: 29,98 kn/kg
(7)
14
99 kn/kom
kom

Paprika crvena

Cijena za j.m.: 16,99 kn/kg
(3)
16
99 kn/kg
kg

Luk ljubičasti

Cijena za j.m.: 7,99 kn/kg
(3)
7
99 kn/kg
kg

Dukat Maslac 250 g

Cijena za j.m.: 79,96 kn/kg
(7)
19
99 kn/kom
kom

K Plus Maslac 250 g

Cijena za j.m.: 67,96 kn/kg
(2)
16
99 kn/kom
kom

Slični recepti