IMG_9300.jpg

Tortilje s piletinom, ajvarom, tikvicom i kajmakom

(0)

Piletinu narežite na tanke odreske, posolite je i popaprite. Tikvicu narežite na ploške i posolite. U tavi zagrijte 10 ml ulja pa na srednjoj vatri pecite piletinu i tikvice, 5 minuta sa svake strane. Posolite i popaprite. Na donjoj polovici tortilje, po sredini, napravite rez.

Na donju lijevu četvrtinu stavite žlicu ajvara, na gornju četvrtinu tortilje složite piletinu, desno od nje kajmak, a ispod njega tikvicu. Četvrtinu tortilje s ajvarom preklopite na piletinu, potom preklopite na kajmak, a zatim i na tikvicu.

Na tavi zagrijte 5 ml ulja i na srednjoj vatri pecite tortilju 3 minute sa svake strane. Ponovite s drugom tortiljom.

Više video inspiracije za pripremu ukusnih jela pogledajte na našem YouTube kanalu.

Ocjena recepta

0 od 5
Jednostavna priprema < 30 min 2 tortilje

Sastojci

  • 20 + 10 ml K plus maslinovog ulja
  • 200 g pilećih prsa
  • 1 tikvica
  • 80 g K plus ajvara
  • 60 g K plus mladog kajmaka
  • 2 veće tortilje
  • Sol
  • Papar

Cekin Pileći file od prsiju

Cijena za j.m.: 74,99 kn/kg
Prosječna težina komada iznosi: 0.6 kg
(3)
44
99 kn/kom
kom

K Plus Pileći file od prsa

Cijena za j.m.: 49,99 kn/kg
Prosječna težina komada iznosi: 0.6 kg
(4)
29
99 kn/kom
kom

Cekin Pileća prsa bez kože

Cijena za j.m.: 48,99 kn/kg
Prosječna težina komada iznosi: 0.6 kg
(1)
29
39 kn/kom
kom

Tikvice

Cijena za j.m.: 4,99 kn/kg
Prosječna težina komada iznosi: 0.4 kg
(9)
2
00 kn/kom
kom

Slični recepti