Tortilje s patlidžanom, rajčicom, mozzarellom i ribanim sirom

Patlidžan narežite na tanje ploške, posolite i ostavite 10 minuta da pusti vodu. Tekućinu koju je ispustio pobrišite kuhinjskim ručnikom. U tavi zagrijte 10 ml ulja pa na srednjoj vatri pecite patlidžan, 5 minuta sa svake strane. Na donjoj polovici tortilje, po sredini, napravite rez.

Na donju lijevu četvrtinu stavite žličicu kečapa, na gornju četvrtinu tortilje složite pečeni patlidžan i preko njega kriške narezane rajčice, desno pospite ribani sir, a ispod njega složite narezanu mozzarellu. Četvrtinu tortilje s kečapom preklopite na patlidžan i rajčicu, potom preklopite na ribani sir, a zatim i na mozzarellu.

Na tavi zagrijte 5 ml ulja i na srednjoj vatri pecite tortilju 3 minute sa svake strane. Ponovite s drugom tortiljom.

Više video inspiracije za pripremu ukusnih jela pogledajte na našem YouTube kanalu.

Koliko ti se sviđa recept, od 1 do 5? Ocjeni ga!

0 od 5