Svinjeći t-bone odrezak s umakom od gorušice.jpg

Svinjeći t-bone odrezak s umakom od gorušice

(0)

Meso posolite i ispecite na roštilju sa svake strane po 3 - 4 minute. Nakon toga meso odvojite od kosti i pustite da stoji na roštilju još 5 minuta.

Ponovno pecite meso sa svake strane još 2 minute. Zamotajte ga u aluminijsku foliju i pustite da odmori 5 minuta.

Sve ostale sastojke stavite u jednu posudu i dobro izmiješajte pjenjačom. Poslužite uz gotovu svinjetinu.

Ocjena recepta

0 od 5
Jednostavna priprema < 30 min 4

Sastojci

  • 2 deblja komada T-bona (oko 900 g)
  • 1 žlica sjemenki gorušice
  • 3 žlice jabučnog octa
  • 1 žlica meda
  • 1 žličica senfa
  • sol
  • papar

Slični recepti