IMG_5956.jpg

Salata s piletinom, celerom i krastavcima i dressingom od skyra i kopra

(0)

Pileći file posolite, popaprite i prelijte s 5 ml maslinovog ulja. Pecite 6 minuta sa svake strane na srednjoj vatri dok file nije dobio lijepu boju i potpuno je pečen. Sačekajte da se rashladi i narežite na kriške.

Krastavac i celer narežite na kockice.

Izmiješajte skyr, jabučni ocat, maslinovo ulje, vodu, kopar te prstohvat soli i papra pjenjačom ili vilicom dok nisu potpuno ujednačeni.

U zdjelu stavite lisnatu salatu, celer, krastavac i piletinu te sve prelijte dressingom i dobro promiješajte.

Dobar tek!

Ocjena recepta

0 od 5

Naruči sastojke

Cekin Pileći file od prsiju

Cijena za j.m.: 69,99 kn/kg
Prosječna težina komada iznosi: 0.6 kg
(1)
41
99 kn/kom
kom

Krastavci

Cijena za j.m.: 9,99 kn/kg
(1)
9
99 kn/kg
kg

Celer glava

Cijena za j.m.: 9,99 kn/kg
Prosječna težina komada iznosi: 1.3 kg
(0)
12
99 kn/kom
kom

Kotanyi Kopar 11 g

Cijena za j.m.: 635,45 kn/kg
(0)
6
99 kn/kom
kom

Slični recepti