IMG_5956.jpg

Salata s piletinom, celerom i krastavcima i dressingom od skyra i kopra

(0)

Pileći file posolite, popaprite i prelijte s 5 ml maslinovog ulja. Pecite 6 minuta sa svake strane na srednjoj vatri dok file nije dobio lijepu boju i potpuno je pečen. Sačekajte da se rashladi i narežite na kriške.

Krastavac i celer narežite na kockice.

Izmiješajte skyr, jabučni ocat, maslinovo ulje, vodu, kopar te prstohvat soli i papra pjenjačom ili vilicom dok nisu potpuno ujednačeni.

U zdjelu stavite lisnatu salatu, celer, krastavac i piletinu te sve prelijte dressingom i dobro promiješajte. Dobar tek!

Ocjena recepta

0 od 5
Jednostavna priprema < 30 min 2

Sastojci

  • 1 pileći file
  • 5 ml maslinovog ulja
  • prstohvat soli
  • papar
  • 100 g K Plus lisnate salate
  • 300 g krastavca
  • 50 g celera

Za dressing:

  • 130 g Protein plus Skyra
  • 15 ml jabučnog octa
  • 15 ml K Plus maslinovog ulja
  • ½ žličice kopra
  • Prstohvat soli
  • K Plus papar

Naruči sastojke

Cekin Pileći file od prsiju

Cijena za j.m.: 74,99 kn/kg
Prosječna težina komada iznosi: 0.6 kg
(3)
44
99 kn/kom
kom

Krastavci

Cijena za j.m.: 9,99 kn/kg
(2)
9
99 kn/kg
kg

Celer mladi

Cijena za j.m.: 12,99 kn/kg
Prosječna težina komada iznosi: 0.8 kg
(1)
10
39 kn/kom
kom

Celer list

Cijena za j.m.: 27,98 kn/kg
(0)
13
99 kn/kom
kom

Kotanyi Kopar 11 g

Cijena za j.m.: 635,45 kn/kg
(0)
6
99 kn/kom
kom

Slični recepti