Konzum_recept_salata_jaja_krumpir.jpg

Salata od pečenih mladih krumpira i kuhanih jaja

(0)

Pećnicu zagrijte na 190°C. Krumpire dobro operite i osušite. Probodite vilicom nekoliko puta i pecite u kori, 1 h.

Ogulite skuhana jaja i narežite na kolutove. Kisele krastavce narežite na kolutiće. U posudi pjenjačom pomiješajte sastojke za dressing: majonezu, kiselo vrhnje, senf, češnjak, ocat te malo soli i papra.

Kada se krumpir rashladio narežite ga na osmine, umiješajte u posudu s dressingom pa dodajte narezane krastavce i jaja.

Dobar tek!

Ocjena recepta

0 od 5
Jednostavna priprema > 60 min 4

Sastojci

  • 1 kg mladog krumpira
  • 2 mlada luka
  • 4 kuhana jaja
  • 100 g kiselih krastavaca
  • peršin

Za dressing:

  • 50 g šalice K Plus majoneze
  • 60 g K Plus kiselog vrhnja
  • 10 g senfa
  • ½žličice češnjaka u granulama
  • 5 ml octa
  • sol
  • papar

Krumpir mladi

Cijena za j.m.: 5,99 kn/kg
(12)
5
99 kn/kg
kg

Luk mladi vezica

Cijena za j.m.: 39,89 kn/kg
(4)
5
99 kn/kom
kom

Peršin list 100 g

Cijena za j.m.: 99,90 kn/kg
(4)
9
99 kn/kom
kom

Slični recepti