Konzum_quiche_.jpg

Quiche bez kore

(0)

Zagrijte pećnicu na 170°C i s uljem lagano premažite površinu kalupa za tortu (pripazite da kalup ne propušta, tako da vam smjesa ne iscuri) ili pleh.

U tavu dodajte 15 ml ulja i povrće nasjeckano na manje komadiće. Lagano posolite i popaprite. Dinstajte 5-7 minuta da povrće omekša i pusti višak tekućine. Prebacite ga u pripremljen kalup.

Ravnomjerno pospite sir preko povrća. Pažljivo ulijte razmućena jaja i pecite 30-35 minuta. Ohladite u kalupu najmanje 10 minuta prije nego što narežete i poslužite.

Ocjena recepta

0 od 5
Jednostavna priprema > 60 min 4 osobe

Sastojci

  • 400 g zelenog povrća (npr. šparoge, poriluk, brokula, grašak, mahune)
  • 50 g K Plus Grane Padano (ili nekog drugog sira)
  • 15 ml ulja
  • 7 K Plus jaja
  • sol
  • papar
AKCIJA -20% %

Poriluk

Cijena za j.m.: 7,99 kn/kg
Redovna cijena: 9,99 kn/kg
Akcija vrijedi do: 22.09.2021
(7)
7
99 kn/kg
kg

Brokula

Cijena za j.m.: 21,99 kn/kg
Prosječna težina komada iznosi: 0.5 kg
(5)
11
00 kn/kom
kom

Slični recepti