Pappardelle s tikvom, svinjetinom, avokadom i čili papričicom

Avokado prepolovite, odstranite košticu, ogulite i narežite na kockice. Tikvu ogulite, odstranite sjemenke i narežite na kocke. Kocke tikve posolite, raširite u lim, pokapajte s malo ulja, pecite na 180 °C 10 – 15 minuta. Pappardelle kuhajte u slanoj vodi.

Svinjetinu narežite na kocke, posolite i ispecite u tavi. Pečeno meso odložite sa strane, u istu tavu dodajte još ulja, sjeckani luk, popržite i dodajte papričicu narezanu na kolute, promiješajte. Vratite meso, dodajte pečenu tikvu i ocijeđene pappardelle.

Začinite po želji paprom, umiješajte kockice avokada, okrenite i poslužite.

Koliko ti se sviđa recept, od 1 do 5? Ocjeni ga!

0 od 5