Krpice s krumpirom i faširanci

Krumpir ogulite i narežite na ploške. Kuhajte 12 minuta.

Luk stavite u posudu s 30 ml ulja i lagano posolite. Nakon 15 minuta dinstanja na srednjoj vatri, kad je luk već dobio boju dodajte žličicu crvene paprike i svježe mljeveni papar i kuhani krumpir.

Pržite 5 minuta pa dodajte skuhanu tjesteninu. Provjerite nedostaje li jelu soli i papra.

Dinstajte luk i češnjak 7 minuta ili dok ne postanu aromatični pa dodajte mljevenom mesu. Dodajte i jaje, sol, papar i krušne mrvice.

Dobro promiješajte pa oblikujte popečke i pržite u plitkom ulju, nekoliko minuta sa svake strane.

Dobar tek!

Koliko ti se sviđa recept, od 1 do 5? Ocijeni ga!

5 od 5
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)