1920x857_9.jpg

Krpice s krumpirom i faširanci

(1)

Krumpir ogulite i narežite na ploške. Kuhajte 12 minuta.

Luk stavite u posudu s 30 ml ulja i lagano posolite. Nakon 15 minuta dinstanja na srednjoj vatri, kad je luk već dobio boju dodajte žličicu crvene paprike i svježe mljeveni papar i kuhani krumpir.

Pržite 5 minuta pa dodajte skuhanu tjesteninu. Provjerite nedostaje li jelu soli i papra.

Dinstajte luk i češnjak 7 minuta ili dok ne postanu aromatični pa dodajte mljevenom mesu. Dodajte i jaje, sol, papar i krušne mrvice.

Dobro promiješajte pa oblikujte popečke i pržite u plitkom ulju, nekoliko minuta sa svake strane.

Dobar tek!

Ocjena recepta

5 od 5
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Jednostavna priprema 30 - 60 min 4

Sastojci

  • 30 ml ulja
  • 4 luka
  • 1 kg krumpira
  • 400 g tjestenine
  • 1 žličica crvene paprike
  • Papar
  • Sol

Za faširance:

  • 10 ml ulja
  • 500 g mljevenog mesa
  • 1 jaje
  • 40 g krušnih mrvica
  • 1 luk
  • 1 češanj češnjaka
  • Sol
  • Papar

Naruči sastojke

Luk crveni

Cijena za j.m.: 4,99 kn/kg
(6)
4
99 kn/kg
kg

Krumpir 5 kg

Cijena za j.m.: 3,00 kn/kg
(12)
14
99 kn/kom
kom
AKCIJA -16%

Koleda Tjestenina krpice s jajima 400 g

Cijena za j.m.: 24,98 kn/kg
Redovna cijena: 11,99 kn/kom
Akcija vrijedi do: 17.08.2021
(2)
9
99 kn/kom
kom

Slični recepti