1920x857_9.jpg

Krpice s krumpirom i faširanci

(1)

Krumpir ogulite i narežite na ploške. Kuhajte 12 minuta.

Luk stavite u posudu s 30 ml ulja i lagano posolite. Nakon 15 minuta dinstanja na srednjoj vatri, kad je luk već dobio boju dodajte žličicu crvene paprike i svježe mljeveni papar i kuhani krumpir.

Pržite 5 minuta pa dodajte skuhanu tjesteninu. Provjerite nedostaje li jelu soli i papra.

Dinstajte luk i češnjak 7 minuta ili dok ne postanu aromatični pa dodajte mljevenom mesu. Dodajte i jaje, sol, papar i krušne mrvice.

Dobro promiješajte pa oblikujte popečke i pržite u plitkom ulju, nekoliko minuta sa svake strane.

Dobar tek!

Ocjena recepta

5 od 5
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

Naruči sastojke

Luk crveni

Cijena za j.m.: 4,99 kn/kg
(0)
4
99 kn/kg
kg

Krumpir 1,5 kg

Cijena za j.m.: 6,66 kn/kg
(2)
9
99 kn/kom
kom

Krumpir 5 kg

Cijena za j.m.: 4,00 kn/kg
(2)
19
99 kn/kom
kom
MultiPlus BONUS

Krušne mrvice 500 g Klara

BONUS +1,00 kn
Cijena za j.m.: 15,98 kn/kg
Akcija vrijedi do: 14.04.2020
(0)
7
99 kn/kom
kom

Češnjak 150 g

Cijena za j.m.: 59,93 kn/kg
(1)
8
99 kn/kom
kom

Slični recepti