Juha od kiselog zelja, kobasica i gljiva.jpg

Juha od kiselog zelja, kobasica i gljiva

(0)

Suhe vrganje namočite u vodi (20 minuta). Narežite kiselo zelje.

Na masti pirjajte sitno sjeckani crveni luk 15 minuta, dodajte mljevenu papriku, upržite je, dodajte narezano zelje, češnjak, list lovora, nagnječena zrna papra, podlijte vodom da je sve pokriveno, kuhajte na laganoj vatri desetak minuta.

Dodajte namočene gljive i kobasice, vode po potrebi, kuhajte dok zelje ne omekša. Probajte, po potrebi posolite i poslužite.

Ocjena recepta

0 od 5
Jednostavna priprema 30 - 60 min 4

Sastojci

  • 800 g kiselog zelja (glavica)
  • 300 g domaćih kobasica (dvije vrste)
  • 40 g suhih vrganja
  • 1 – 2 lista lovora
  • 200 g crvenog luka
  • 2 režnja češnjaka
  • 5 g slatke mljevene paprike
  • ljuta crvena paprika po želji
  • 40 g svinjske masti
  • sol
  • papar u zrnu

Naruči sastojke

Kiseli kupus glava

Cijena za j.m.: 11,99 kn/kg
Prosječna težina komada iznosi: 2.0 kg
(4)
23
98 kn/kom
kom
AKCIJA -13% %

PIK Debrecinka kobasica 440 g

Cijena za j.m.: 40,89 kn/kg
Redovna cijena: 20,89 kn/kom
Akcija vrijedi do: 11.08.2021
(4)
17
99 kn/kom
kom

Agz Lovor list 10 g

Cijena za j.m.: 449,00 kn/kg
(0)
4
49 kn/kom
kom

Luk crveni

Cijena za j.m.: 4,99 kn/kg
(6)
4
99 kn/kg
kg

Slični recepti