Konzum_recept_janjetina_grasak.jpg

Janjetina s graškom

(0)

Odvojite janjeće meso od kosti i narežite na manje komade. Kost stavite kuhati s povrtnom kockom u ~1,5 l vode.

Na maslinovom ulju, na jačoj vatri, pržite meso dok nije dobilo lijepu boju. Izvadite meso iz posude, smanjite vatru do srednje jačine pa dinstajte nasjeckani luk, 7 minuta.

Vratite komade mesa pa dodajte sitno sjeckani češnjak, lovor, ružmarin, majčinu dušicu, sol i papar. Podlijte bijelim vinom i dodajte sjeckanu rajčicu. Kuhajte poklopljeno, na laganoj vatri, 1 i pol sat.

Povremeno podlijevajte temeljcem od janjećih kostiju koji paralelno kuhate. Kada je meso omekšalo dodajte grašak i kuhajte još 10 minuta.

Dobar tek!

Ocjena recepta

0 od 5

Naruči sastojke

Češnjak 150 g

Cijena za j.m.: 59,93 kn/kg
(3)
8
99 kn/kom
kom

Luk crveni vlakić

Cijena za j.m.: 10,65 kn/kg
(1)
7
99 kn/kom
kom

Luk crveni 1 kg

Cijena za j.m.: 7,99 kn/kg
(1)
7
99 kn/kom
kom
AKCIJA -20% %

Podravka Rajčica sjeckana 400 g

Cijena za j.m.: 19,98 kn/kg
Redovna cijena: 9,99 kn/kom
Akcija vrijedi do: 15.07.2020
(1)
7
99 kn/kom
kom

Ledo grašak 450 g

Cijena za j.m.: 24,42 kn/kg
(2)
10
99 kn/kom
kom

Slični recepti