1920x857_gulas.jpg

Gulaš s njokima

(2)

Luk pirjajte na ulju i svinjskoj masti. Kad poprimi zlatnu boju, dodajte meso. Potom dodajte i vrganje, slaninu, naribanu mrkvu, pa nastavite pirjati sat i pol.

Dodajte koncentrat rajčice, senf i brašno te pirjajte 15 minuta.

Ulijte crno vino i temeljac, začinite pa pustite da se kuha još dva sata.

Poslužite s toplim njokima.

Dobar tek!

Ocjena recepta

5 od 5
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)

Naruči sastojke

Luk crveni

Cijena za j.m.: 4,99 kn/kg
(2)
4
99 kn/kg
kg

Mrkva 1 kg

Cijena za j.m.: 8,99 kn/kg
(0)
8
99 kn/kom
kom

Belje Dimljena slanina

Cijena za j.m.: 106,99 kn/kg
Prosječna težina komada iznosi: 1.2 kg
(0)
128
39 kn/kom
kom

Mrkva

Cijena za j.m.: 7,99 kn/kg
(4)
7
99 kn/kg
kg

Agz Lovor list 10 g

Cijena za j.m.: 449,00 kn/kg
(0)
4
49 kn/kom
kom
MultiPlus BONUS

Zvijezda Suncokretovo ulje 1 l

BONUS +2,00 kn
Cijena za j.m.: 10,99 kn/l
Akcija vrijedi do: 03.06.2020
(0)
10
99 kn/kom
kom

Slični recepti