1920x857_gulas.jpg

Gulaš s njokima

(2)

Luk pirjajte na ulju i svinjskoj masti. Kad poprimi zlatnu boju, dodajte meso. Potom dodajte i vrganje, slaninu, naribanu mrkvu, pa nastavite pirjati sat i pol.

Dodajte koncentrat rajčice, senf i brašno te pirjajte 15 minuta.

Ulijte crno vino i temeljac, začinite pa pustite da se kuha još dva sata.

Poslužite s toplim njokima.

Dobar tek!

Ocjena recepta

5 od 5
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Jednostavna priprema 30 - 60 min 4

Sastojci

  • 60 dag luka
  • 80 dag junetine
  • 5 dag suhih vrganja
  • 10 dag mrkve
  • 10 dag slanine
  • žličica koncentrata rajčice
  • 3 dl crnog vina
  • žličica senfa
  • 2 žlice brašna
  • sol
  • lovor
  • papar
  • ružmarin
  • list celera
  • ulje
  • svinjska mast

Naruči sastojke

Luk crveni

Cijena za j.m.: 4,99 kn/kg
(7)
4
99 kn/kg
kg

Mrkva 1 kg

Cijena za j.m.: 7,99 kn/kg
(4)
7
99 kn/kom
kom
AKCIJA -42% %

Mrkva

Cijena za j.m.: 3,99 kn/kg
Redovna cijena: 6,99 kn/kg
Akcija vrijedi do: 22.09.2021
(12)
3
99 kn/kg
kg

Slični recepti