GRILANI BAKALAR S MAHUNAMA I KRUMPIROM.jpg

Grilani bakalar s mahunama i krumpirom

(0)

Krumpir ogulite, narežite na četvrtine i skuhajte u slanoj vodi. Istovremeno u drugoj posudi skuhajte mahune.

File bakalara narežite, posolite i pecite na trećini maslinovog ulja, sa svake strane 3 minute. Odložite ga sa strane. U istoj tavi kratko popecite šampinjone, začinite solju i paprom.

Mahune ocijedite, začinite trećinom ulja, po želji dodajte sol i papar pa pospite s malo sitno sjeckanog kopra.

Grilani bakalar poslužite s mahunama, dodajte krumpir i šampinjone, pokapajte preostalim uljem i dodajte grančice kopra na ribu i krumpir.

Ocjena recepta

0 od 5
Srednje složena priprema 30 - 60 min 4

Sastojci

  • 600 g svježeg bakalara
  • 600 g zelenih mahuna
  • 400 g krumpira
  • 80 g šampianjona
  • 1 vezica kopra
  • sol, papar
  • 100 g maslinovog ulja

Trebat će vam

Mahuna zelena 500 g

Cijena za j.m.: 29,98 kn/kg
(3)
14
99 kn/kom
kom

Kotanyi Kopar 11 g

Cijena za j.m.: 635,45 kn/kg
(0)
6
99 kn/kom
kom

Slični recepti