fritate 3.jpg

Fritaja s kozicama i povrćem

(0)

Luk narežite na kolute, češnjak na listiće, tikvice na kocke. Na maslinovom ulju popecite meso kozica, dodajte listiće češnjaka, promiješajte, dodajte mladi luk i tikvice, začinite solju, kratko popržite. Posudu premažite maslacem, rasporedite kozice i povrće. Razmutite jaja s oba vrhnja, posolite. Zalijte mješavinom jaja kozice i povrće, pospite sjeckanim peršinom, pecite na 180 °C 20 minuta.

Ocjena recepta

0 od 5
Složena priprema 30 - 60 min 4

Sastojci

  • 6 jaja
  • 150 ml kiselog vrhnja
  • 150 ml slatkog vrhnja
  • 300 g mesa kozica
  • 400 g tikvica
  • 150 g mladog luka
  • 2 režnja češnjaka
  • sol
  • 30 ml maslinovog ulja
  • 40 g maslaca za posudu
  • 2 – 3 grančice svježeg peršina

Slični recepti