Konzum_recept_bozic_crostini.jpg

Crostini s paštetom od svježeg bakalara

(1)

Bakalar stavite kuhati u mlijeko, te nakon što mlijeko provrije kuhajte oko 7 minuta ovisno o debljini fileta, tako ga možete razrezati vilicom.

U posoljenoj vodi kuhajte krumpir narezan na kockice 15 minuta. Ribu rashladite i očistite od eventualnih zaostalih kostiju, a mlijeko sačuvajte.

U maslinovom ulju 1 minutu zagrijte češnjak tako da izgubi intenzivan okus. Ribu stavite u multipraktik te posolite i popaprite. Miksajte na najmanjoj brzini pa dodajte kockice krumpira.

Nastavite miksati te naizmjenično dodajite po žlicu maslinovog ulje i po žličicu od pola decilitra preostalog mlijeka dok niste potrošili sve sastojke.

Servirajte na tostiranom kruhu uz rikulu. Dobar tek!

Ocjena recepta

4 od 5
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
Srednje složena priprema 30 - 60 min 4

Sastojci

  • 200 g svježeg fileta bakalara
  • 2 dl mlijeka
  • 1 krumpir
  • 1 dl maslinovog ulja
  • 1 češanj češnjaka
  • Sol
  • Papar
  • Rikula
  • Tostirani francuz

Naruči sastojke

AKCIJA -30% %

Ledo Bakalar crni filet 600 g

Cijena za j.m.: 71,65 kn/kg
Redovna cijena: 61,99 kn/kom
Akcija vrijedi do: 22.09.2021
(3)
42
99 kn/kom
kom

Krumpir 1,5 kg

Cijena za j.m.: 7,33 kn/kg
(10)
10
99 kn/kom
kom

Rukola 100 g

Cijena za j.m.: 79,90 kn/kg
(5)
7
99 kn/kom
kom

Rikula 125 g

Cijena za j.m.: 71,92 kn/kg
(2)
8
99 kn/kom
kom

Slični recepti