Bruskete s camembertom, bobama grožđa i medom.jpg

Bruskete s camembertom, bobama grožđa i medom

(0)

Grožđe sušite u mrežici na suncu ili u sušilici za voće ili koristite grožđice. Baget narežite na šnite, premažite maslinovim uljem, poredajte u lim, pecite na 200 °C 4 – 5 minuta.

Sir blendajte i žličicom stavljajte na tople bruskete, dodajte 1 – 2 bobe grožđa ili grožđica, pokapajte medom, poslužite.

Ocjena recepta

0 od 5
Jednostavna priprema < 30 min 3

Sastojci

  • 1 baget
  • 50 ml maslinovog ulja
  • 250 g camembert sira
  • 250 g grožđa ili grožđica
  • 40 g meda

Naruči sastojke

Pip Med bagrem 350 g

Cijena za j.m.: 114,26 kn/kg
(1)
39
99 kn/kom
kom

Slični recepti