henkel_charity_HR_2021_krijesnice_Konzum_banner_1920x857px.jpg

Zablistajmo zajedno s Krijesnicama

Kupnjom Persil, Silan, Somat i Perwoll proizvoda podraži rad udruge Krijesnica

Želiš pomoći udruzi Krijesnica i malim dobrim djelima činiti velike promjene u društvu? Priključi se ovoj akciji prikupljanja sredstava, pomozimo djeci oboljeloj od malignih bolesti i podržimo rad udruge Krijesnica.

Kupnjom Persil, Silan, Somat i Perwoll proizvoda u Konzum prodavaonicama i na webshopu u periodu od 13.05. do 16.06.2021. sudjeluješ u prikupljanju donacija za udrugu Krijesnica i pomažeš djeci oboljeloj od malignih bolesti. Od svake kupnje odabranih proizvoda uključen si u slanje paketa udruzi Krijesnica za njihove stambene jedinice. Paketi koji će se slati udruzi Krijesnica uključuju Persil, Silan, Somat i Perwoll proizvode.

Krijesnica je udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima, a osnovni cilj joj je unapređivanje kvalitete života te pružanje podrške. Udruga pruža i organizira besplatni smještaj obiteljima oboljele djece koja dolaze u Zagreb radi liječenja, a roditeljima osigurava psihosocijalnu i tehničku podršku.


Prethodna novost
Sljedeća novost

Slične novosti

​Osvježi ljeto i osvoji Fiat Činkvečento
​Osvježi ljeto i osvoji Fiat Činkvečento

​Osvježi ljeto i osvoji Fiat Činkvečento

Novosti

Kupi omiljeni Somersby okus u bilo kojem pakiranju u Konzum prodavaonicama i/ili webshopu od 1. - 31.8. 2021. i osvoji Fiat 500 Hybrid Dolcevita