covid.jpg

Posebne mjere za zaštitu zaposlenika i kupaca

Dragi kupci, razumijemo vašu zabrinutost zbog širenja koronavirusa i obavještavamo vas da radimo sve što možemo kako biste vi i vaše obitelji imali hranu i potrepštine koje vam trebaju.

Prodavaonice i skladišta su dobro opremljeni

Sva naša skladišta i prodavaonice dobro su opremljeni, a zalihe se dodatno pojačavaju, osobito kad je riječ o namirnicama i proizvodima koje kupci u ovim trenucima najviše traže. Ako nekih proizvoda u određenom trenutku nema na policama - to je samo zato što ih ne stignemo dovoljno brzo staviti na policu.

Online narudžbe

Uslijed povećanog broja narudžbi, do daljnjeg nije dostupna usluga POKUPI, a dajemo sve od sebe da što prije otvorimo nove termine za DOSTAVU i DRIVE-IN. Očekivano vrijeme dostave u ovom trenu je 7 dana.

Pojačane zaštitne mjere radi sigurnosti kupaca i zaposlenika

U svim prodavaonicama, skladištima i upravnoj zgradi Konzuma poduzimaju se sve mjere preventivne zaštite sukladno preporukama nadležnih institucija. Tako se uz redovite higijenske i sigurnosne procedure provode i pojačane higijenske i sanitarne mjere u lancu opskrbe, u prodavaonicama i uredskim prostorima te redovita dezinfekcija blagajni, opreme i POS uređaja. S ciljem dodatne zaštite sigurnosti kupaca i zaposlenika, uspostavljen je i operativni tim za krizna stanja, čiji su članovi dostupni u bilo koje doba dana i raspoloživi za okupljanje u vrlo kratkom roku u slučaju potrebe. Pripremljene su procedure i upute o postupanju u slučaju različitih mogućih scenarija vezanih za koronavirus za zaposlenike u svim prodavaonicama, skladištima i upravnoj zgradi.

Za sva vaša pitanja stojimo na raspolaganju na besplatnom info telefonu 0800 400 000.

Hvala vam na razumijevanju i strpljenju.

Lijep pozdrav i vidimo se!


Prethodna novost
Popust umirovljenicima za ožujak
Popust umirovljenicima za ožujak

Popust umirovljenicima za ožujak

U srijedu, 11.3., cijeli dan 10% popusta umirovljenicima na ukupan iznos računa u svim prodavaonicama. Vrijedi i za proizvode na akciji!

Sljedeća novost
Posebno radno vrijeme prodavaonica
Posebno radno vrijeme prodavaonica

Posebno radno vrijeme prodavaonica

Dragi kupci, sukladno preporukama nadležnih institucija, naše prodavaonice do daljnjega će raditi prema posebnom radnom vremenu: