1920x857_nes-alpine-novosti2.jpg

Za nove aventure biraj Nes Alpine proizvode

U Super Konzum prodavaonicama potražite Nes Alpine proizvode snižene 50%

Dragi kupci, do 15.lipnja u svim Super Konzum prodavaonicama potražite Nes Alpine proizvode po super cijenama, sniženim 50%.

U nastavku pogledajte cijeli letak ponude Nes Alpine proizvoda i akcijskih cijena.

Nes Alpine ruksaci izdržljivi su za razne dnevne aktivnosti te su pogodni za izlete, šetnje ili sportske aktivnosti. 

Potražite sljedeće Nes Apline ruksake:

  • RUKSAK  NES ALPINE 20 L
  • RUKSAK  NES ALPINE 35 L
  • RUKSAK  NES ALPINE 50 L

Također, tu su i ostali Nes Alpine proizvodi:

  • TORBA ZA STRUK NES ALPINE  pogodna je za svakodnevne i sportske aktivnosti. Glavni džep, dodatni prednji i 2 bočna džepa omogućuju vam sigurno slaganje raznih osobnih stvari ili sportskih dodataka.
  • NES ALPINE NAGLAVNA SVJETILJKA idealna je za planinarenje, kampiranje i mnoge druge sportske aktivnosti na otvorenom. Snažnim i učinkovitim snopom svjetlosti koji će vam osvijetliti put i nekoliko metara dalje. Vodootporna i izdržljiva svjetiljka savršena je za sve vremenske uvjete i godišnja doba.
  • RUČNA LED LAMPA NES ALPINE izvrstan je dodatak za kampiranje, ribolov, lov ili druge aktivnosti kod kuće i na otvorenom, gdje želite brzo osvijetliti okolinu. Velika  svjetlina te 5 načina osvjetljenja, uključujući SOS način osvjetljenja. Izuzetno izdržljiva i otporna svjetiljka, s udobnom i protukliznom ručkom.
  • NES ALPINE NOŽ ZA PREŽIVLJAVANJE  praktičanza preživljavanje s oštricom od nehrđajućeg čelika nezamjenjiv je za sve aktivnosti u prirodi, kampiranju, planinama ili na moru. Izvrstan izbor za izviđače, planinare i sve koji imaju aktivan način života. Svestrana oštrica reže žicu, meso, drvo i razne druge materijale, a ručka je ergonomski dizajnirana za bolje držanje i veću udobnost.    
  • NES ALPINE ŠTAPOVI ZA PLANINARENJE omogućuju individualnu prilagodbu duljine za još lakše i brže postizanje najviših planinskih vrhova. Set uključuje 1 par štapova za hodanje, gumene vrhove, kapice za blato i kapice za snijeg. Prikladno za planinare, šetače, planinske trkače i alpiniste.     
  • TERMOSICA ROSMARINO CRN 750ML je visokokvalitetna vakuumska termosica od nehrđajućeg čelika, ne veže na sebe miris ili okus. Ima dvostruko izoliranu stijenku tako da čuva tekućinu hladnom 24 sata i toplom 12 sati. Moderno dizajnirana termosica ima poseban premaz za lakše prianjanje. Eleganciju joj daje poklopac od bambusa.

Požurite po svoje omiljene Nes Alpine proizvode u najbližu Konzum Super prodavaonicu.

Vidimo se!

1080x1552_2022-03-30_NES-ALPINE-OGLAS---Konzum_2022-(5).jpg

Prethodna novost
Sljedeća novost
Radno vrijeme za blagdane
Radno vrijeme za blagdane

Radno vrijeme za blagdane

Otvorenja i posebno radno vrijeme

Na Uskrs, 17.4. i Uskrsni ponedjeljak, 18.4. naše prodavaonice neće raditi


Slične novosti

Ne dvoji i robu odvoji
Ne dvoji i robu odvoji

Ne dvoji i robu odvoji

Ostale obavijesti

Kupnjom Silan, Persil, Perwoll, Somat i Pur proizvoda u našim prodavaonicama i/ili na webshopu podržavate inicijativu i odgovarajuće zbrinjavanje tekstilnog otpada u osnovnim školama.

65 godina s vama kroz život
65 godina s vama kroz život

65 godina s vama kroz život

Ostale obavijesti

Povodom 65 rođendana organiziramo brojne aktivnosti za svoje kupce i zaposlenike