1920x857_nes-alpine-novosti2.jpg

Za nove aventure biraj Nes Alpine proizvode

U Super Konzum prodavaonicama potražite Nes Alpine proizvode snižene 50%

Dragi kupci, do 15.lipnja u svim Super Konzum prodavaonicama potražite Nes Alpine proizvode po super cijenama, sniženim 50%.

U nastavku pogledajte cijeli letak ponude Nes Alpine proizvoda i akcijskih cijena.

Nes Alpine ruksaci izdržljivi su za razne dnevne aktivnosti te su pogodni za izlete, šetnje ili sportske aktivnosti. 

Potražite sljedeće Nes Apline ruksake:

  • RUKSAK  NES ALPINE 20 L
  • RUKSAK  NES ALPINE 35 L
  • RUKSAK  NES ALPINE 50 L

Također, tu su i ostali Nes Alpine proizvodi:

  • TORBA ZA STRUK NES ALPINE  pogodna je za svakodnevne i sportske aktivnosti. Glavni džep, dodatni prednji i 2 bočna džepa omogućuju vam sigurno slaganje raznih osobnih stvari ili sportskih dodataka.
  • NES ALPINE NAGLAVNA SVJETILJKA idealna je za planinarenje, kampiranje i mnoge druge sportske aktivnosti na otvorenom. Snažnim i učinkovitim snopom svjetlosti koji će vam osvijetliti put i nekoliko metara dalje. Vodootporna i izdržljiva svjetiljka savršena je za sve vremenske uvjete i godišnja doba.
  • RUČNA LED LAMPA NES ALPINE izvrstan je dodatak za kampiranje, ribolov, lov ili druge aktivnosti kod kuće i na otvorenom, gdje želite brzo osvijetliti okolinu. Velika  svjetlina te 5 načina osvjetljenja, uključujući SOS način osvjetljenja. Izuzetno izdržljiva i otporna svjetiljka, s udobnom i protukliznom ručkom.
  • NES ALPINE NOŽ ZA PREŽIVLJAVANJE  praktičanza preživljavanje s oštricom od nehrđajućeg čelika nezamjenjiv je za sve aktivnosti u prirodi, kampiranju, planinama ili na moru. Izvrstan izbor za izviđače, planinare i sve koji imaju aktivan način života. Svestrana oštrica reže žicu, meso, drvo i razne druge materijale, a ručka je ergonomski dizajnirana za bolje držanje i veću udobnost.    
  • NES ALPINE ŠTAPOVI ZA PLANINARENJE omogućuju individualnu prilagodbu duljine za još lakše i brže postizanje najviših planinskih vrhova. Set uključuje 1 par štapova za hodanje, gumene vrhove, kapice za blato i kapice za snijeg. Prikladno za planinare, šetače, planinske trkače i alpiniste.     
  • TERMOSICA ROSMARINO CRN 750ML je visokokvalitetna vakuumska termosica od nehrđajućeg čelika, ne veže na sebe miris ili okus. Ima dvostruko izoliranu stijenku tako da čuva tekućinu hladnom 24 sata i toplom 12 sati. Moderno dizajnirana termosica ima poseban premaz za lakše prianjanje. Eleganciju joj daje poklopac od bambusa.

Požurite po svoje omiljene Nes Alpine proizvode u najbližu Konzum Super prodavaonicu.

Vidimo se!

1080x1552_2022-03-30_NES-ALPINE-OGLAS---Konzum_2022-(5).jpg

Prethodna novost
Sljedeća novost
Radno vrijeme za blagdane
Radno vrijeme za blagdane

Radno vrijeme za blagdane

Otvorenja i posebno radno vrijeme

Na Uskrs, 17.4. i Uskrsni ponedjeljak, 18.4. naše prodavaonice neće raditi


Slične novosti

Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora
Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora

Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora

Ostale obavijesti

Ovogodišnje izdanje projekta usmjereno je na pružanje potpore urbanomu pošumljavanju – sadnji drveća u gradovima s ciljem smanjenja ispuštanja ugljikova dioksida (CO2) i snižavanja temperature zraka.

Zvjerići se vraćaju
Zvjerići se vraćaju

Zvjerići se vraćaju

Ostale obavijesti

Simpatična šumska družina Zvjerića iz našeg novog programa nagrađivanja vjernosti, educira o važnosti očuvanja bioraznolikosti i ekosustava te prednostima boravka u prirodi