1920x857_Radno vrijeme.jpg

Slobodan dan na Uskrsni ponedjeljak i uskrsnice za zaposlenike Konzuma

Pozivamo sve kupce da kupnju obave na vrijeme jer za Uskrs i Uskrsni ponedjeljak ne radimo

I ove godine tradicionalno, svim svojim zaposlenicima isplaćujemo uskrsnice za koje izdvajamo ukupan iznos od preko 7,2 milijuna kuna te im ujedno osiguravamo slobodni dan na Uskrsni ponedjeljak. Tako će više od 10 000 kolega uskrsne praznike i ove godine moći provesti sa svojim najbližima.

 

Neradni dan na Uskrsni ponedjeljak i isplata uskrsnica tek su jedan od načina da se svim našim zaposlenicima zahvalimo na svemu što daju ovoj kompaniji i svim našim kupcima. Oni su naša najsnažnija karika, oni nose Konzum i drže naša vrata otvorenima u svim vremenima. Njima i svim našim vjernim kupcima želim sretan Uskrs, mir i puno zdravlja i veselja“ - izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

 

Pozivamo cijenjene kupce da kupnju namirnica i svega što im je potrebno za blagdanski stol obave u danima prije Uskrsa kad prodavaonice rade po redovnom radnom vremenu.

Za Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, naše prodavaonice neće raditi. Prelistajte naše kataloge i isplanirajte svoju kupnju na vrijeme.


Prethodna novost
Čak 5 nagrada za Konzum na Danima komunikacija
Čak 5 nagrada za Konzum na Danima komunikacija

Čak 5 nagrada za Konzum na Danima komunikacija

Nagrade i priznanja

MIXX Award za najbolju digitalnu kampanju u Hrvatskoj, Brončani Effie za engaged community te čak tri nagrade IdejaX - jedna Zlatna i dvije Srebrne

Sljedeća novost