BOOMBOX 2021 KONZUM klik banner 1920x857.jpg

Boom Box na akciji!

Ne propusti akciju na totalno novi i totalno zobeni Boom Box

Samo do 30.6. ne propusti 20% popusta na odabrane Boom Box proizvode, u našim prodavaonicama i webshopu.

Boom Box je novi brand zobenih proizvoda bez dodanog šećera i bez umjetnih aroma. Svi proizvodi su 100% bazirani na biljnim sastojcima među kojima je heroj naravno – zob. Osim što je potpuno na biljnoj osnovi i bez dodanog šećera, dodaci voća, čokolade i orašastih plodova te razne kombinacije okusa čine ga totalno ukusnim. Totalno zobeno ukusnim.

Zašto zob?

Zob je za nas jedna od najboljih žitarica - sadrži beta glukan, mineralne tvari i vlakna, a k tome je uvijek spremna za ukusne kombinacije. Zob može biti puno više od onoga što trenutni zobeni proizvodi na tržištu nude. Može biti istovremeno zdrava, hranjiva, primamljiva i neodoljivo ukusna – u što ćete se uvjeriti čim kušate bilo koji Boom Box proizvod.

Užitak van kategorije?

Boom Box nije samo zobeni proizvod. Boom Box je zobeni brend. Od zobenih kaša i granola do napitaka od zobi, svaki Boom Box proizvod otkriva da zob više nije namirnica koju trebamo jesti, zob je namirnica koju želimo jesti – i to u bilo kojoj prilici. Rana jutra, hektična popodneva, mirne večeri, kasno noćni obilasci frižidera, sve su to prilike da na nutritivno bogat i jako ukusan način odaberemo bolji mali obrok. Svima nam je cilj da budemo sretniji i zdraviji, a Boom Box je tu da malim koracima i bez velikih ustupaka ostvarimo taj cilj.

Požuri u najbliži Konzum ili naruči putem webshopa omiljeni Boom Box okus, do 30.6. 20% povoljnije! Ne propusti!


Prethodna novost
Sljedeća novost