Konzum_best_buy_ribarnica_mesnica.jpg

Odjeli ribarnice i mesnice broj 1 su u omjeru cijene i kvalitete

U istraživanju Best Buy Award General potrošači su nas proglasili Best Buy brendom

Dobili smo još jedno vrijedno priznanje zahvaljujući ocjenama upravo vas, naših vjernih kupaca. Naime, u istraživanju Best Buy Award General potrošači su nas proglasili Best Buy brendom za odjele ribarnice i mesnice.

Tako su naši odjeli ribarnice i mesnice dobili priznanje koje je od velike vrijednosti jer vrednuje isključivo dojam ispitanika koji po osobnom iskustvu ili iskustvu onih najbližih donose sud o kompletnoj usluzi i ponudi artikala na hrvatskom tržištu kada je riječ o cijeni i kvaliteti.

Certifikacijsku medalju Best Buy Award dodjeljuje ICERTIAS (International Certification Association), renomirana međunarodna organizacija sa sjedištem u Zürichu koja provodi tržišna istraživanja o preferencijama potrošača. 

Ovogodišnje je istraživanje provedeno putem online ankete tijekom siječnja 2024. godine, a u njemu je sudjelovalo ukupno 1.200 ispitanika starijih od 17 godina kojima su postavljana pitanja otvorenog tipa, odnosno bez ponuđenih odgovora.

Najveći broj sudionika istraživanja tako je naveo naše odjele ribarnice i mesnice kao najbolji omjer cijene i kvalitete. 

Ovim putem zahvaljujemo vam se na povjerenju te ćemo dati sve od sebe kako bismo nastavili biti vaš prvi izbor kada su u pitanju odjeli ribarnice i mesnice.

 

 

 


Prethodna novost
Sljedeća novost

Slične novosti

5 nagrada na Danima komunikacija
5 nagrada na Danima komunikacija

5 nagrada na Danima komunikacija

Nagrade i priznanja

Kampanje Mali veliki talenti, Proslavi Božić na svoj način te digitalna aktivacija Virtualni Zvjerići osvojile su čak 5 nagrada na Danima komunikacija

Uručen nam je certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja
Uručen nam je certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja

Uručen nam je certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja

Nagrade i priznanja

Potvrdili smo trajno opredjeljenje tvrtke koja prepoznaje zdrave vrijednosti, promiče zdravlje na radnom mjestu, brine o unaprjeđenju zdravlja svojih zaposlenika te brine o očuvanju okoliša