Imaš pitanje? Rado ćemo ti pomoći!

Pogledaj najčešća pitanja

 

Za kupce

Kroz kampanju Mali veliki talenti, Konzum će, po prvi puta, podržati gotovo 2.600 škola u Republici Hrvatskoj. U sklopu kampanje, kupci kupnjom u Konzumu sakupljaju kupone Mali veliki talenti u svrhu podrške školama. Nakon uspješne registracije na web stranici malivelikitalenti.konzum.hr, škole mogu zamijeniti dodijeljene kupone za nagrade iz kataloga opreme za škole. Katalog opreme za škole sadrži oko 90 nagrada iz sljedećih kategorija: IT oprema, igre i rekreacija, sport, umjetnost, znanost, multimedija i oprema za učionice.

Snažne veze u zajednici i društvena odgovornost temeljne su odrednice poslovanja Konzuma. Inicijativa Mali veliki talenti osmišljena je s ciljem poticanja zajedničkog djelovanja za dobrobit svih hrvatskih škola i naše djece. Vjerujemo da djeca u našim školama kriju brojne talente te da će ova inicijativa pridonijeti njihovom daljnjem razvoju.

Kuponi Mali veliki talenti dijele se u razdoblju od 31.08.2023. do 8.11.2023. ili do isteka zaliha. Za svaku kupnju u iznosu od 10 EUR / 75,35 kn i za kupnju odabranih proizvoda na svim prodajnim mjestima Konzuma kupac će dobiti jedan kupon Mali veliki talenti.

Kuponi se doniraju školi po izboru putem web stranice malivelikitalenti.konzum.hr.

Kuponi se mogu dodijeliti školama do 30.11.2023.

Škole sakupljene kupone mijenjaju za nagrade. Naručivanje nagrada (s odgovarajućim brojem kupona i nakon uspješne registracije u kampanji Mali veliki talenti) moguće je do 20.12.2023.

U slučaju gubitka kupona ne izdaju se zamjenski kuponi.

U razdoblju od 31.8.2023. do 8.11.2023. za svaku kupnju u iznosu od 10 EUR / 75,35 kn i za kupnju odabranih proizvoda na svim prodajnim mjestima Konzuma kupac će dobiti jedan kupon Mali veliki talenti. Kuponi su dostupni tokom cijelog razdoblja (31.8. - 8.11.) ili do isteka zaliha.

 

Ispričavamo se zbog neugodnosti. Molimo vas da nam dostavite pojedinosti o prodajnom mjestu (uključujući adresu) na kojem se kuponi ne izdaju kako bismo mogli provjeriti o čemu se radi.

Savjetujemo vam da izravno razgovarate s djelatnicima na prodajnom mjestu i podsjetite ih da vam izdaju kupone.

Ne, kuponi se ne mogu kupiti. Izdaju se isključivo gratis za svakih potrošenih 10 EUR / 75,35 kn i za kupnju odabranih proizvoda koji su istaknuti u Konzumovom katalogu i ponuda se mijenja svaki tjedan.

Kupon se donira školi po izboru od 31.08.2023. do 30.11.2023. na jedan od dva načina:

  • u fizičkom obliku (na način da se ubaci u kutiju za sakupljanje kupona u odabranoj školi)
  • u digitalnom obliku (skeniranjem QR koda na kuponu pametnim telefonom) web stranici malivelikitalenti.konzum.hr

 

S odgovarajućim brojem kupona, nakon registracije, škola može naručiti različite nagrade iz posebnog kataloga opreme za škole kojeg je dobila prije početka kampanje - primjerice, IT opremu, sportsku opremu i mnogo više.

Idite na web stranicu malivelikitalenti.konzum.hr koristeći standardni internet preglednik. U tražilicu možete unijeti poštanski broj ili naziv grada/mjesta kako biste pretražili lokalne škole. Ako tražite određenu školu, možete unijeti i njen naziv ili ključnu riječ te po potrebi filtrirati rezultate prema županiji i gradu/općini.

Idite na web stranicu koristeći standardni internet preglednik. Ovdje možete pretražiti/odabrati školu i unijeti alfanumerički kod (brojeve, slova i znakove; obratite pažnju na velika i mala slova) koji se nalazi na kuponu ispod QR koda.

Savjet: Pomoću kamere na svom pametnom telefonu možete jednostavno skenirati QR kod na kuponu, što će olakšati proces dodjele kupona školi po vašem izboru.

Kuponi se mogu dodijeliti odabranoj školi na web stranici malivelikitalenti.konzum.hr do 30.11.2023. Svi kuponi koji nisu skenirani/dodijeljeni školama isteći će u 00:00 sati 1. prosinca 2023. te nakon toga postaju nevažeći i više se ne mogu iskoristiti.

Svaki kupon može se na web stranici malivelikitalenti.konzum.hr dodijeliti određenoj školi samo jednom. Ukoliko imate više kupona i želite podržati različite škole, to možete učiniti tako da odaberete drugu školu prije dodjele svakog novog kupona.

Ne, svaki se kupon školi može dodijeliti samo jednom. Nakon dodjele kupon postaje nevažeći.

Prilikom korištenja stranice, provjerite imate li brzu i stabilnu internetsku vezu. Kako bismo optimizirali vaše iskustvo, na našoj web stranici koristimo najnovije web tehnologije. Ako pregledavate stranicu koristeći zastarjeli internet preglednik, poput Microsoft Internet Explorera, stranica se može prikazivati neispravno ili njezina upotreba može biti ograničena.

Provjerite je li na vašem uređaju uključena opcija skeniranja QR kodova.

Prilikom skeniranja kupona, provjerite imate li internetsku vezu na svom pametnom telefonu te je li web stranici dopušten pristup kameri. Također možete posjetiti web stranicu malivelikitalenti.konzum.hr, odabrati opciju prijenosa kupona, odabrati školu i ručno prepisati kod s kupona.

Ne, nije vam potrebna registracija kako biste mogli dodijeliti kupone školi.

Preglednik će zapamtiti prethodno odabranu školu i automatski popuniti to polje sljedeći put kada donirate kupone s podacima iste škole koju ste prethodno odabrali, osim ako promijenite svoj odabir.

Dodjela kupona je trenutna. U iznimnim slučajevima, može proći nekoliko minuta da se ažurira status kupona.

U tom slučaju, kupon je vjerojatno već dodijeljen. Poruka o pogrešci se pojavljuje samo ako se kod kupona unese dva puta na istom uređaju tijekom jedne sesije. Svi kodovi se provjeravaju ponovno prije nego što se dodijele školi. Ta je provjera obično trenutna, ali u iznimnim slučajevima može potrajati nekoliko minuta.

Ne, nije moguće vidjeti broj kupona koje je kupac dodijelio određenoj školi. Stranica prikazuje samo ukupan broj svih kupona dodijeljenih određenoj školi.

 

Za škole

Sve javne i privatne ustanove koje obavljaju djelatnost osnovnog i srednjeg odgoja i obrazovanja na području Republike Hrvatske, uz rješenje Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske (u daljnjem tekstu: Ministarstva) te su uključene u bazu podataka škola i obrazovnih ustanova Ministarstva mogu sudjelovati u kampanji. U kampanji ne mogu sudjelovati ustanove koje obavljaju djelatnost predškolskog odgoja i obrazovanja kao niti ustanove koje obavljaju djelatnost obrazovanja odraslih. 

Do 17.8.2023., sve škole u Hrvatskoj koje imaju pravo sudjelovati u kampanji bit će pismenim putem pozvane na sudjelovanje u kampanji Mali veliki talenti i zaprimit će paket informacija poštom.

Paket sadrži detaljne informacije o kampanji, jedinstvene podatke potrebne za registraciju škole, reklamne materijale (plakate, letke i kutije za sakupljanje papirnatih kupona) te katalog opreme za škole u kojem su prikazane sve nagrade koje škole mogu naručiti.

Jedinstveni podaci za registraciju omogućuju školi da se registrira u kampanji putem web stranice malivelikitalenti.konzum.hr. Škola se može registrirati samo jednom, višestruke registracije nisu moguće.

 

VAŽNO: Kuponi se mogu dodijeliti školi (koja ispunjava uvjete za sudjelovanje) čak i ako još nije registrirana. Međutim, škola može naručiti nagrade tek nakon registracije.

Škole zaprimaju paket informacija do 17.08.2023.

Izdavanje kupona na prodajnim mjestima Konzuma: 31.08.23. - 08.11.2023.

Zadnji dan za registraciju škola: 30.11.2023.

Zadnji dan za skeniranje sakupljenih kupona: 30.11.2023.

Zadnji dan za predaju narudžbi nagrada: 20.12.2023.

Kako biste registrirali školu na web stranici malivelikitalenti.konzum.hr, potrebni su vam podaci za registraciju iz pozivnog pisma koje je poslano poštom u sklopu paketa informacija. Sljedeći se podaci moraju unijeti na web stranici:

a. Osobni kod za prijavu (vidi paket informacija)

b. Privremena lozinka (vidi paket informacija)

Osim toga, sljedeće su informacije potrebne za potpunu registraciju ili kasnije naručivanje nagrada:

c.Ime i prezime predstavnika škole kao kontakt osobe

d.Valjana e-mail adresa za prijavu na platformu tijekom razdoblja kampanje

e.Broj telefona.

Molimo kontaktirajte nas e-mailom na info@malivelikitalenti.hr ili telefonom na 01 7900 090 (radno vrijeme Korisničke podrške je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati).

Provjerite podatke koje ste pružili prilikom registracije. Također provjerite pretinac svoje e-pošte kako biste bili sigurni da niste primili potvrdu registracije. Obavezno provjerite i mapu neželjene pošte (spam). Ako se registracija i dalje ne može izvršiti, molimo vas da se obratite Korisničkoj podršci putem telefona na broj 01 7900 090 (fiksni broj, radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati) ili putem e-pošte na adresu   info@malivelikitalenti.hr.

Provjerite podatke koje ste pružili prilikom registracije. Također provjerite pretinac svoje e-pošte, možda još uvijek trebate dovršiti registraciju. Provjerite i mapu neželjene pošte - spam (promijenite privremenu lozinku u novu). Provjerite ponovno jeste li unijeli ispravnu e-mail adresu. Mora biti ista e-mail adresa koju ste koristili prilikom registracije. Ako niste sigurni je li vaša lozinka ispravna, koristite funkciju "Zaboravili ste lozinku".

Ako se i dalje ne možete prijaviti, molimo vas da se obratite Korisničkoj podršci putem telefona na broj 01 7900 090 (fiksni broj, radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati) ili putem e-pošte na adresu info@malivelikitalenti.hr.

Iz sigurnosnih razloga, nije moguće promijeniti adresu e-pošte nakon registracije škole na online platformi. Ako želite promijeniti adresu e-pošte, molimo kontaktirajte Korisničku podršku putem telefona na broj 01 7900 090 (fiksni broj, radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati) ili putem e-pošte na info@malivelikitalenti.hr.

Molimo pošaljite upit e-mailom na adresu info@malivelikitalenti.hr.

Ukoliko se vaša škola ne nalazi na popisu, molimo vas da predstavnik škole kontaktira Korisničku podršku telefonom na 01 7900 090 (radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati) ili e-mailom na info@malivelikitalenti.hr. kako biste dobili potrebne informacije.  

Iznimno nam je žao što ne možemo ispuniti sve zahtjeve za podršku obrazovnim ustanovama u sklopu trenutne kampanje Mali veliki talenti. Velik broj upita ukazuje na visoku potrebu za podrškom. Naravno, ovi upiti nam pružaju priliku da razmotrimo mogućnost uključivanja drugih vrsta obrazovnih ustanova i/ili dječjih vrtića u eventualnoj budućoj kampanji.

 

Nakon što je vaša narudžba obrađena na web stranici, status narudžbe možete provjeriti na sljedeći način:

  1. E-pošta: Svaka će škola primati obavijesti putem e-pošte o napretku narudžbe u svakoj fazi. Za korespondenciju se koristi e-mail adresa koju je škola spremila u "Postavkama profila".
  2. Narudžbe se također mogu pratiti u korisničkom profilu škole pod "Narudžbe > Prethodne narudžbe". Tamo možete vidjeti popis svih narudžbi koje su predane tijekom kampanje Mali veliki talenti. Više informacija o određenoj narudžbi možete vidjeti klikom na poveznicu "Pojedinosti >".

Ako je škola već naručila određeni proizvod, narudžbu je moguće promijeniti samo do 23:59 istog dana. Nakon tog vremena nije moguće promijeniti proizvod ili adresu dostave. Također nije moguće poništiti zamjenu kupona.

Vrijeme dostave ovisi o proizvodu, potražnji i dostupnosti te može potrajati i nekoliko tjedana. Glavni cilj je uvijek poslati narudžbu što je brže moguće. Možete pratiti status dostave vaših naručenih nagrada u korisničkom profilu škole pod "Narudžbe.

Molimo kontaktirajte Korisničku podršku putem e-maila na   info@malivelikitalenti.hr ili telefonom na broj 01 7900 090.  Agenti će kontaktirati dobavljača proizvoda i povratno vas obavijestiti o daljnjim koracima. Nije moguće dobiti povrat novca za vraćene proizvode.

Proizvodi na popisu želja omogućuju školama da svojoj zajednici pokažu za koje proizvode trenutno sakupljaju kupone. Proizvodi na popisu želja i proizvodi koje je škola naručila, prikazani su na web stranici www.malivelikitalenti.konzum.hr. Na taj način, kupci koji podržavaju školu mogu pratiti informacije o tome kada će biti dostignut cilj sakupljanja.

Nažalost, nije moguće naručiti dodatne kutije za prikupljanje kupona i/ili plakate. Međutim, pozivamo vas da posjetite web stranicu www.malivelikitalenti.konzum.hr. Ondje možete preuzeti različite marketinške materijale za ispis ili oglašavanje kampanje na društvenim mrežama.

Molimo kontaktirajte nas na info@malivelikitalenti.hr.

Općenito, podaci se neće prenositi trećim stranama osim ako je prijenos nužan u svrhu kampanje, poput dostave nagrada, ili ako postoji prikladna ovlast za prijenos.

Osim toga, Konzum koristi vanjske pružatelje usluga za obradu podataka, uključujući slanje e-pošte, pohranu podataka u sigurnoj bazi podataka te održavanje i analizu baza podataka.

Svi pružatelji usluga za obradu podataka pažljivo su odabrani, strogo se pridržavaju uputa Konzuma i imaju pristup podacima škole samo u opsegu obrade i korištenja u razdoblju potrebnom za pružanje usluga te u opsegu za koji im je dana suglasnost.

Možete koristiti fotografije kako biste personalizirali profil svoje škole na web stranici www.malivelikitalenti.konzum.hr i na taj način osobno motivirali svoju zajednicu da zajedno sakuplja kupone za vašu školu.

Učitana slika mora zadovoljiti zahtjeve za format i veličinu datoteke fotografije (format datoteke: jpg / .png / maks. 2 MB). Također, uneseni tekst mora zadovoljiti određene zahtjeve (maks. 124 znaka).

Učitavanjem slika i teksta, škola putem predstavnika škole potvrđuje da posjeduje puna prava na dostavljene materijale ili da ima dopuštenje za njihovo slanje. Ako su uključena prava trećih strana, sudionik potvrđuje da je ovlašten poslati materijale.

Ako se na fotografiji može prepoznati jedna ili više osoba, te osobe ili, u slučaju maloljetnika, njihovi zakonski skrbnici, moraju dati suglasnost za gore opisano objavljivanje fotografija.

Slično tome, ako je fotografija snimljena od strane treće osobe, i u tom slučaju autor fotografije mora dati suglasnost za njeno objavljivanje.

Upotreba materijala trećih strana s interneta bez dopuštenja nositelja prava strogo je zabranjena. Škola podnošenjem materijala potvrđuje da posjeduje relevantne izjave suglasnosti i može ih pružiti u pisanom obliku ako je potrebno. Osim toga, nije dopušteno prenositi diskriminatorne, nasilne ili seksualno eksplicitne materijale. Slanjem materijala, škola se slaže s pregledom istih u svrhu brisanja takvog sadržaja. Konzum zadržava pravo isključiti škole koje šalju takav sadržaj iz kampanje.