Mogućnosti plaćanja


Prilikom online plaćanja dolazi do rezervacije novčanih sredstava, a konačna naplata se izvršava nakon isporuke narudžbe i naplaćujemo Vam samo iznos koji je obračunat na računu.

Ukoliko ste unutar narudžbe naručili vagane proizvode (npr.voće ili povrće) ili pakirane proizvode s promjenjivom masom, poput pakiranog mesa, sireva, salama, itd.., postoji mogućnost rezervacije uvećanog iznosa u odnosu na iznos koji je naveden u košarici.

Primjer: nikada ne možemo isporučiti točno 1 kg banana; ili cijena prikazana za određeni pakirani sir u vašoj narudžbi je cijena za prosječnu težinu tog pakiranog proizvoda npr. 250 grama, a budući da sir od strane proizvođača dolazi pakiran u paketima u rasponu od 150g do 350g i da unaprijed ne znamo koje pakiranje ćemo imati na skladištu za komisioniranje, moramo osigurati rezervaciju sredstava po max. paketu jer jednom predautorizirana sredstva po vašem računu mogu se autorizirati samo na manji ili jednaki iznos predautorizacije. Ukoliko bismo rezervirali sredstava po prosječnoj masi pakiranja, a stvarno pakiranje bi bilo teže, tada predautorizirani iznos ne bi bio dostatan i ne bismo mogli isporučiti vašu narudžbu. Odstupanja mase po paketu ili vaganim proizvodima su minimalna, što znači da možete dobiti nekoliko grama više ili manje od izražene prosječne vrijednosti, a proizvod će biti naplaćen po točnoj masi koja je isporučena.

Ponavljamo, nakon isporuke narudžbe naplaćujemo samo iznos po izdanom računu, a preostala razlika do rezerviranog iznosa se oslobađa i vraća vam se na daljnje raspolaganje.

Putem interneta možete plaćati kreditnim i debitnim karticama MasterCard®, Maestro®, American Express®, Diners Club International® i Visa®, te nekom od ponuđenih kriptovaluta.

Plaćati možete kreditnim i debitnim karticama MasterCard®, Maestro®, American Express®, Diners Club International® i Visa® te gotovinom i poklon karticom.

Sve detalje plaćanja na rate pogledajte na stranici "Načini plaćanja".

Narudžbe koje dostavljamo na Vašu adresu, Drive in narudžbe, i Pokupi narudžbe možete platiti gotovinom.

Narudžbe kod kojih se koristi usluga Partner dostave nije moguće platiti gotovinom.

Da, potrebno je registrirati se kao pravna osoba i odabrati kućicu „želim R1 račun“ na posljednjem koraku na blagajni.

Provjerite još jednom sve unesene podatke i odgovaraju li onima napisanim na kreditnoj kartici.

Ukoliko se ispisuje „odbijena kartica“ ili ukoliko unatoč svemu ne možete izvršiti plaćanje putem interneta ljubazno vas molimo da kontaktirate svoju kartičarsku kuću/banku budući da Konzum plus d.o.o. ne odobrava transakcije već to čini vaša kartičarska kuća/banka.