DRIVE in usluga


Drive in je usluga Konzuma koja omogućava online naručivanje namirnica te samostalno preuzimanje u terminu koji Vam najviše odgovara.

Usluga je posebno pogodna zapreuzimanje robe unutar istog dana i za korisnike koji nisu u mogućnosti čekati dostavu kod kuće.

Sve što morate napraviti za korištenje Drive in usluge je prilikom narudžbe na konzum.hr odabrati Drive in kao način preuzimanjai odabrati termin. Narudžba se preuzima automobilom u prostoru Drive in-a, u sklopu distribucijskog centra u na adresi Zagrebačka Avenija 7, 10000 Zagreb, gdje Vas čeka rezervirano parkirno mjesto i djelatnik Konzuma s Vašim namirnicama.

Usluga Drive in garantira podizanje robe već 2 sata nakon narudžbe, osigurava parking te pomoć djelatnika prilikom preuzimanje narudžbe. Radno vrijeme Drive in usluge je od ponedjeljka u 07:00 sati do subote u 22:00 sata.

Minimalna vrijednost naručenih proizvoda za Drive in je 30,00 € (226,00 kn). Od 26.12.2022. za pojedine termini preuzimanja, ovisno o raspoloživim kapacitetima, naplaćujemo uslugu preuzimanja narudžbe u iznosu od 0,65 € (4,90 kn) do 1,30 € (9,79 kn). Cijena usluge preuzimanja za termine za koje se ista naplaćuje naznačena je prilikom odabira termina, a za sve druge termine usluga je besplatna. 

Plaćanje možete obaviti gotovinom, kreditnim i debitnim karticama, te Konzum poklon karticama u trenutku preuzimanja narudžbe ili kreditnim i debitnim karticama putem interneta.

Vozilom dođite do Drive in-a u vrijeme koje ste odabrali.

Prilikom dolaska na uređaju uz parkirnu rampu prvo dodirnite ekran da ga aktivirate te potom izvršite prijavu na sljedeće načine:

  • Skeniranjem QR koda sa pametnog telefona ili u printanom obliku kojeg ste zaprimili u potvrdi narudžbe na Vaš mail,
  • odaberite ručni unos broja narudžbe.

Smjestite vozilo na Vaše mjesto i pričekajte djelatnika Konzuma koji će vam donijeti namirnice.

Kako bismo mogli osigurati skladištenje Vaših namirnica u pravim uvjetima molimo Vas da se što prije javite našem pozivnom centru na besplatni broj 0800 400 000 te dogovorite drugi termin.