Sendvič sa svinjetinom i BBQ umakom.jpg

Sendvič sa svinjetinom i BBQ umakom

(0)

Meso nasolite i ostavite marinirati preko noći. Stavite ga u lim za pečenje, pokrijte aluminijskom folijom, parite (pecite) u pećnici 4 sata. Počnite s temperaturom od 100 °C pa svaki sat povisite za 10 °C i završite temperaturom od 130 °C.

Meso otkrijte i pustite da se ohladi, zatim ga narežite na rezance i pecite u tavi. Ako je potrebno dodajte u tavu malo masnoće.

Pecivo razrežite i tostirajte unutarnju stranu na 180 °C 5 – 6 minuta. Na donju polovicu peciva stavite pečeno meso, začinite BBQ umakom i poslužite uz kisele krastavce.

Ocjena recepta

0 od 5
Jednostavna priprema < 60 min 4

Sastojci

  • 4 peciva za burgere
  • 800 g svinjske vratine ili plećke bez kosti
  • 100 ml BBQ umaka
  • 200 g kiselih krastavaca
  • sol

Naruči sastojke

AKCIJA -23% %

K Plus Krastavci I klasa 350 g

Cijena za j.m.: 28,54 kn/kg
Redovna cijena: 12,99 kn/kom
Akcija vrijedi do: 03.08.2021
(1)
9
99 kn/kom
kom

Slični recepti