Pečeni camembert s krumpirom i češnjakom.jpg

Pečeni camembert s krumpirom i češnjakom

(0)

Krumpir operite, stavite na pleh 60 ml maslinovog ulja, rasporedite krumpir i raspolovljene glavice češnjaka, sve posolite krupnom soli i pecite 40 minuta na 180 °C.

U međuvremenu skrojite masni papir za 4 zdjelice u kojima ćete peći sir, obložite zdjelice i u svaku stavite 1 sir.

Nakon 30 minuta pečenja krumpira stavite u pećnicu i sir i zajedno pecite još 10 minuta.

Pečeni krumpir i češnjak pikantirajte preostalim maslinovim uljem i poslužite uz sir.

Ocjena recepta

0 od 5
Jednostavna priprema 30 - 60 min 4

Sastojci

  • 4 x 100 g camemberta
  • 2 glavice češnjaka
  • 600 g mladog krumpira
  • krupna sol
  • 100 ml maslinovog ulja

Slični recepti