puslice.jpg

Puslice s kremom od sira

(0)

Listiće želatine namočite u ledenu vodu. Razradite sir sa šećerom u prahu. Zagrijte 50 ml vrhnja, dodajte ocijeđenu želatinu, maknite s vatre i miješajte da se želatina rastopi. Umiješajte želatinu u razrađeni sir.

Preostalo vrhnje tucite u šlag pa lagano umiješajte u ohlađenu kremu od sira.

Bjelanjke s prstohvatom soli tucite u čvrsti snijeg, dodajte šećer u prahu i limunov sok. Dobiveni snijeg prebacite u slastičarsku vrećicu i špricajte puslice na lim obložen masnim papirom.

Pećnicu zagrijte na temperaturu od 130 °C, spustite temperaturu na 90 °C, stavite puslice u pećnicu i sušite 1,5 – 2 sata. Pazite da ostanu bijele boje.

Kad se puslice ohlade, spojite po dvije kremom od sira i pospite struganom čokoladom.

Ocjena recepta

0 od 5

Puslice

Limun

Cijena za j.m.: 18,99 kn/kg
(3)
18
99 kn/kg
kg
AKCIJA -22% %

Limun 500 g

Cijena za j.m.: 13,98 kn/kg
Redovna cijena: 8,99 kn/kom
Akcija vrijedi do: 03.06.2020
(3)
6
99 kn/kom
kom

Krema

MultiPlus BONUS

Halta vrhnje za šlag 500 ml

BONUS +1,20 kn
Cijena za j.m.: 21,98 kn/l
Akcija vrijedi do: 16.06.2020
(0)
10
99 kn/kom
kom
MultiPlus BONUS

Kandit Dessert Chef Čokolada za kuhanje 300 g

BONUS +4,00 kn
Cijena za j.m.: 49,97 kn/kg
Akcija vrijedi do: 03.06.2020
(0)
14
99 kn/kom
kom

Slični recepti