Kako platiti Internet narudžbu MultiPlus BONUS-om

Ukoliko imate povezanu MultiPlus karticu s korisničkim računom na konzum.hr u koraku plaćanja prikazan je iznos raspoloživih BONUS-a.

 

Otvaranjem padajućeg izbornika klikom na znak + otvara se blok u kojem možete sami upisati iznos koji želite potrošiti za plaćanje računa ili pritiskom na gumb MAKSIMALAN IZNOS odabirete da će se na narudžbu primijeniti najviši raspoloživ iznos koji je moguće iskoristiti u ovoj narudžbi. Na pojedine proizvode i usluge nije moguće iskoristiti BONUS kune, više o pravilima iskorištavanja MultiPlus BONUS kuna pročitajte OVDJE.

 

Nakon što ste upisali koliki BONUS želite potrošiti za plaćanje računa, odnosno odabrali MAKSIMALNI IZNOS odaberite gumb POTVRDI BONUS kako biste proveli plaćanje.

 

Iskorišteni iznos vidljiv je u stavkama narudžbe pod nazivom „Iskorišteni MultiPlus BONUS“ kao umanjenje ukupnog iznosa košarice.

Ukoliko nemate dovoljno BONUS-a za plaćanje cijelog iznosa, odnosno ne želite platiti cijeli račun BONUS-om, za plaćanje ostatka iznosa narudžbe potrebno je odabrati neki od ponuđenih načina plaćanja.

Potvrdom na gumb PLATI vaša narudžba je završena.