Dragi kupci,

podsjećamo vas da je i dalje od iznimne važnosti brinuti o sebi i drugima. U nastavku možete vidjeti što sve poduzimamo kako bi vaša kupnja bila što sigurnija i ugodnija, naši zaposlenici maksimalno zaštićeni, a u isto vrijeme pomažemo i cijeloj zajednici novčanim i robnim donacijama. Vjerujemo da zajedno možemo prebroditi ovu zahtjevnu situaciju u kojoj je važnije nego ikad brinuti o sebi i drugima.

❤️ Brinemo o vama, našim kupcima ❤️


U cijelom lancu opskrbe, u prodavaonicama i uredskim prostorima, uz redovite sigurnosne procedure provodimo i pojačane higijenske i sanitarne mjere, kao i dodatne dezinfekcije blagajni, opreme i POS uređaja.


Dostavljači dostavljaju samo do ulaznih vrata, ne ulaze u domove kupaca. Obavezno nose zaštitne maske i rukavice, a nakon svake dostave dezinficiraju opremu i sebe.

Komuniciramo pravodobno i transparentno te pozivamo kupce na oprez i odgovornost pri kupnji.


Cijene proizvoda nismo povećavali i nemamo namjeru povećavati, dapače. Snizili smo redovne cijene za više od više od 1 000 proizvoda.


Uveli smo usluge POKUPI i dostavu partnera - Uber kako bismo vam pružili što ugodniju i sigurniju kupnju.

❤️ Trebamo i vašu pomoć ❤️


Ako ste u samoizolaciji, obavezno to napomenite prilikom svoje online narudžbe
Sigurnost je na prvom mjestu, a osobito u slučaju samoizolacije pa u tom slučaju koristite isključivo online načine plaćanja.


Koristite beskontaktnu MultiPlus karticu u mobilnoj aplikaciji
Preuzmite besplatnu MultiPlus mobilnu aplikaciju odmah:
Kliknite ovdje za Google Play
Kliknite ovdje za App Store


Umjesto poziva, šaljite nam email

S obzirom da smo maksimalno fokusirani da vi i vaše obitelji možete kupiti namirnice i sve ostalo što u ovom trenutku smatrate potrebnim, ljubazno vas molimo da se sa svim upitima javite primarno na naše email adrese - konzum@konzum.hr za opća pitanja, a online@konzum.hr za sva webshop pitanja.

Sa svim pitanjima nam se možete javiti i na naš Facebook.

Zahvaljujemo vam na razumijevanju i strpljenju kod odgovora.


Pridržavajte se preporučenih mjera za preventivnu zaštitu prilikom kupnje
Sada je važnije nego ikad brinuti o sebi i drugima oko sebe pa vas još jednom molimo da se pridržavate preporučenih mjera za preventivnu zaštitu prilikom kupnje, a ovdje za korištenje online usluga.

❤️ Hvala vam što kupujete odgovorno ❤️

❤️ Naši zaposlenici naši su istinski heroji ❤️


Hvala svim našim zaposlenicima na nesebičnom trudu i predanom radu u najtežim trenucima. Svi oni rade u uvjetima s kakvima se nismo nikada susreli i ova video poruka je ohrabrenje, podrška i priznanje njima za nesebični trud i predani rad.
Vi ste naši istinski heroji!


❤️ Brinemo o zajednici ❤️


Donirali smo 100 000 kn Crvenom križu za aktivnosti u borbi protiv širenja virusa Covid-19, a nastavljamo pomagati i dalje...