Zdravoljupci


Dio programa lojalnosti Zdravoljupci 2 s kojom možete sakupljati naljepnice digitalno, umjesto na papirnim karticama.

Jednostavno! Ako kupujete u trgovini, na blagajni samo pokažite svoju korisničku karticu s bar kodom koja se nalazi u donjem lijevom kutu i pripadajuće naljepnice će se automatski prikazati u vašoj Sakupljaonici.

Ako kupujete online, naljepnice će se automatski prikazati u vašoj Sakupljaonici.

U svojoj Sakupljaonici kliknite na 'Pošalji' i odaberite broj naljepnica koji želite poslati.

Odaberite način slanja: WhatsApp porukom ili emailom pa potvrdite. Odabrane naljepnice su u ovom trenutku uklonjene iz vaše Sakupljaonice. Zatim odaberite kome ih želite poslati - u svojim WhatsApp kontaktima ili upišite email osobe kojoj ih šaljete.

Ako ne odaberete kontakt ili ne upišete email, naljepnice će se vratiti u vašu Sakupljaonicu nakon 3 dana.

Ako odaberete kontakt ili upišete email, osoba kojoj ste poslali naljepnice, dobiti će link u poruci na WhatsApp ili email, ovisi koji ste način slanja odabrali. Kad osoba klikne na taj link, trebat će upisati broj svoje Korisničke kartice (ispod bar koda u aplikaciji) i naljepnice će se odmah prikazati u Sakupljaonici u aplikaciji te osobe, a vi ćete dobiti poruku da su vaše naljepnice preuzete.

Ako osoba ne klikne na link 3 dana, poslane naljepnice će se vratiti u vašu Sakupljaonicu.

Korisnička kartica je vaš jedinstveni identifikator i mora se skenirati svaki put kada kupujete i identificirate se na blagajni. Do svoje Korisničke kartice možete doći tako što ćete pritisnuti ikonicu s crtičnim kodom u lijevom kutu aplikacije.

Vaša digitalna kartica koja prikazuje trenutno stanje vaših sakupljenih naljepnica. Možete je vidjeti u ovoj aplikaciji i svom profilu na www.konzum.hr

Ne, nije moguće kombinirati ni zbrajati digitalnu i papirnu karticu.

Ako nikad niste kupovali online na našoj web stranici, kad preuzmete Zdravoljupci aplikaciju, kliknite na REGISTRIRAJ SE

  • Upišite svoje ime, email adresu i zaporku te kliknite na REGISTRIRAJ SE
  • Provjerite svoj email pretinac jer smo vam poslali aktivacijski email. Kliknite na poveznicu u tom emailu i vaš Konzum korisnički račun je aktiviran!

Sljedeći put kad otvorite aplikaciju, kliknite na PRIJAVI SE.

Ako ste već kupovali online na našoj web stranici, kad preuzmete Zdravoljupci aplikaciju kliknite na PRIJAVI SE i upišite svoj email i zaporku koji ste koristili prilikom online narudžbi, to je vaš Konzum račun.