Bez skeniranja, bez naplate na blagajni. Bez brige!

 

Pametna prodavaonica u koju uđeš, uzmeš što ti treba i jednostavno izađeš

dok tehnologija u pozadini odradi sve za tebe.

 

 

→ prva prodavaonica bez blagajni

→ ulazak omogućen kreditnom karticom ili QR kodom iz naše mobile aplikacije

→ sustav koji bilježi uzimanje proizvoda s police 

→ proizvode dodaje u virtualnu košaricu 

→ automatska naplata (bez pomoći prodajnog osoblja)

→ bez fizičke naplate na blagajni

Kako kupovati s našom mobilnom aplikacijom?

Preuzmi ili otvori svoju KONZUM aplikaciju.

U KONZUM aplikaciji odaberi KONZUM SMART.

Dodaj ili odaberi karticu za plaćanje.

Skeniraj QR kod za ulazak. Prilikom skeniranja QR koda

na odabranoj kartici automatski se vrši predautorizacija

sredstava u iznosu 10 eura.

Uzmi što trebaš, ubaci u svoju torbu i jednostavno izađi.

Račun ti stiže na mail ili u aplikaciju. 

Za točan iznos računa brine se naša SMART tehnologija. 
Česta pitanja o Konzum SMART prodavaonici

Konzum SMART je prva pametna prodavaonica u Hrvatskoj u koju uđeš, uzmeš s police što ti treba, ubaciš u svoju torbu i jednostavno izađeš dok tehnologija u pozadini odradi sve za tebe.

Kupnja u Konzum SMART-u odvija se bez naplate na blagajni, jer ovdje blagajne ne postoje. Zato nema niti skeniranja proizvoda što tvoju kupnju čini bržom. Kad uzmeš sve što ti treba, jednostavno izađeš, a točan račun ti stiže na mail, SMS ili u aplikaciju o čemu brine naša SMART tehnologija.

 

To je AI tehnologija bazirana je na računalnom vidu za prepoznavanje artikala koje je kupac uzeo.

Koristimo snažne grafičke kartice znatne procesorske snage za obradu video signala u realnom vremenu sa više od 150 kamera.

AI sustav integriran je s Konzumovim sustavima za naplatu i fiskalizaciju.

Za ulazak u SMART prodavaonicu putem naše aplikacije, prije samog ulaska u prodavaonicu u Konzum aplikaciji kupac unosi ili odabire karticu za plaćanje. Prilikom skeniranja QR koda na odabranoj kartici automatski se vrši predautorizacija sredstava u iznosu 10 eura. Ukoliko na kartici u tom trenutku ne postoje potrebna sredstva, potrebno je promijeniti karticu ili odustati od kupnje.

Za ulazak u SMART prodavaonicu putem kreditne ili debitne kartice izvršit će se predautorizacija platne kartice u iznosu od 10 eura.

U slučaju da niste ništa kupili ili ako je iznos vašeg računa manji od predautoriziranog iznosa, Konzum će ili u potpunosti osloboditi predautorizirani iznos ili naplatiti iznos računa, a ostatak sredstava osloboditi. Koliko brzo će transakcija biti vidljiva na vašem izvodu, ovisi isključivo o vašoj banci izdavatelju kartice (pojedinim bankama je potrebno i do dva tjedna).

 

 

Prilikom prvog dodavanja kartice napraviti će se predautorizacija u iznosu od 0,10 eura kako bi se potvrdilo da je kartica aktivna. Nakon potvrde da je kartica aktivna, iznos od 0,10 eura vraća se kupcu.

Više od 150 kamera pokrivaju sve artikle u prodavaonici. Sustav umjetne inteligencije baziran je na računalnom vidu za prepoznavanje artikala koje je kupac uzeo.

Jednostavno ga vrati na policu. AI tehnologija bazirana na računalnom vidu prepoznat će artikle koje vraćaš i automatski prilagoditi stanje u tvojoj virtualnoj košarici. Važno je da upravo ti proizvod vratiš na policu kako ti isti ne bi bio naplaćen.

Naravno, podržavamo grupnu kupovinu. Ako uđeš s nekim, jedna osoba skenira QR kod, a uđete zajedno. Sve što uzmete se naplati na jednom računu osobe koja je skenirala QR kod.

U asortimanu imamo više od 1.700 artikala široke namjene, samoposlužnu pekarnicu i voćarnicu, kavu za van, TO GO asortiman i piće.

Prodaja alkoholnih pića dozvoljena je isključio punoljetnim osobama te ćemo prema potrebi tražiti od kupca na uvid dokaz o punoljetnosti.

U prodavaonici nisu dostupni duhanski proizvodi.

U prodavaonici imamo zaposlenike koji će puniti police i brinuti o svježim odjelima (pekarnica i voće).

Kako u prodavaonici nema blagajni, kupone nije moguće koristiti.

Ne. SMART prodavaonica je fizička prodavaonica u Kurelčevoj ulici u Zagrebu te u njoj ne vrijede pogodnosti koje vrijede u webshopu.

Konzum SMART prodavaonica neće sudjelovati u programima vjernosti, ali zato nudi posebno iskustvo kupovine.

Nije moguće dobiti R1 račun.

Ne, samo se punoljetne osobe mogu registrirati. Maloljetnici mogu obaviti kupnju u pratnji punoljetne osobe

Možeš se obratiti našem kontakt centru telefonski na 0800 400 000 ili putem maila konzum@konzum.hr ili ispuniti naš online obrazac.
Prigovore i reklamacije možeš prijaviti na:

0800 400 000 l konzum@konzum.hr | online obrazac