Konzum_zdravoljupci_recepti_piletina_s_limunom.jpg

Piletina s limunom

(2)

Pilećim mini filetima odstranite bijelu tetivu tako da dobijete čisto meso.

Lagano ih posolite i pecite na srednjoj vatri na malo ulja dok nisu dobili zlatnu boju, 3-4 minute sa svake strane.

Smanjite vatru pa podlijte limunovim sokom i vodom te dodajte žlicu meda.

Kuhajte 5 minuta na laganoj vatri povremeno okrećući filete dok se umak lagano ne reducira i ne postane sjajan. Ugasite vatru i dodajte kockicu maslaca te miješajte dok se ne rastopi.

Servirajte uz prilog po želji, poput njoka ili valjušaka koje ste uvaljali u umak od limuna. Dobar tek!

Ocjena recepta

3.5 od 5
(0)
(1)
(1)
(0)
(0)

Slični recepti

Sekeli gulaš
Sekeli gulaš
Srednje složena priprema 30 - 60 min 4

Sekeli gulaš