Sastojci

  • 1 konzerva crvenog graha
  • 10 g kakaa
  • 50 g zobenih pahuljica
  • 50 g biljnog mlijeka
  • 75 g agavinog sirupa ili meda
  • 30 g ulja
  • aroma vanilije
  • ½ žličice praška za pecivo
  • 40 g čokolade za kuhanje
  • 200 g trešanja
Čokoladni muffini s trešnjama

Priprema recepta

Grah dobro isperite. Stavite ga u multipraktik te dodajte kakao, zobene pahuljice, biljno mlijeko, agavin sirup ili med, ulje, aromu vanilije, prašak za pecivo, nalomljenu čokoladu za kuhanje.

IMG_6091

IMG_6098

Blendajte dok niste dobili jednoličnu smjesu. Očistite trešnje tako da dobijete 200 g očišćenih polovica. Umiješajte u pripremljenu smjesu.

IMG_6099

U kalup za muffine stavite papiriće. Žlicom pažljivo podijelite smjesu u kalupe.

IMG_6101

Pecite 20 minuta na 180°C.

Servirajte ohlađeno.

IMG_6152

Dobar tek!