Sastojci
- 40 ml maslinovog ulja
- 1 poriluk
- 2 srednja krumpira
- 50 g maslaca
- sol, papar
- 1l povrtnog temeljca
Broj osoba: | 4 |
---|
Priprema recepta
Narežite bijeli dio poriluka na kolutove i pirjajte ga na maslinovom ulju. Ogulite krumpir, narežite na kockice i dodajte ga na poriluk. Dodajte maslac, a zatim pola povrtnog temeljca.
Kada se krumpir skuha ubacite narezani zeleni dio poriluka, prokuhajte kratko i dodajte ostatak temeljca. Stavite sve u blender i izmiksajte, pa nastavite kuhati. Dodajte sol i papar te kuhajte još 5 minuta, a po želji dodajte malo vrhnja za kuhanje. Poslužite toplo!
Dobar tek :)
Za one koji žele znati (i štedjeti) više:
Pogledajte nove ponude, kliknite ovdje za više ;)
Jeste li znali da vam sve namirnice možemo donijeti doma? Napunite svoju online košaricu i odaberite kad i gdje vam odgovara, ostalo je na nama.