U ovim kriznim vremenima važno je ne zaboraviti da je svaki izazov ujedno i prilika.
Ovo je naša zajednička prilika je da iz krize izađemo još jači i spremniji na sve izazove.
Sve dobre stvari koje radimo, a ima ih jako puno, pamtit će se i kada dođu vedriji dani.U trenucima kad niti stručnjaci nemaju odgovor na sva pitanja i ne prestaju pozivati ljude da ostanu doma, hrabrost je dobila drugačiju definiciju.

Pritisak na naše zaposlenike, posebno one koji su na “prvoj liniji”, prodavače, skladištare, vozače i dostavljače – je ogroman.

Naši zaposlenici naši su istinski heroji.

Svi oni rade u uvjetima s kakvima se nismo nikada susreli i ova video poruka je ohrabrenje, podrška i priznanje njima za njihov nesebični trud i predani rad.

Dragi kupci,

ovim putem vas želimo informirati što sve poduzimamo kako bismo prebrodili ovu zahtjevnu situaciju u kojoj na prvo mjesto stavljamo sigurnost naših zaposlenika i vas, naših kupaca. Dajemo sve od sebe kako biste vi i vaše obitelji mogli kupiti namirnice i sve ostalo što u ovom trenutku smatrate potrebnim, a u isto vrijeme brinemo i o zajednici novčanim i robnim donacijama.

Brinemo o svojim zaposlenicima


U cijelom lancu opskrbe, u prodavaonicama i uredskim prostorima, uz redovite sigurnosne procedure provodimo i pojačane higijenske i sanitarne mjere, kao i dodatne dezinfekcije blagajni, opreme i POS uređaja. Nabavili smo i dovoljan broj zaštitnih maski i rukavica za sve naše djelatnike kojima još jednom od srca zahvaljujemo na dodatnom angažmanu ovih dana. U znak zahvalnosti na ogromnom radu i trudu, više od 9 000 zaposlenika koji rade u prodavaonicama, online prodavaonici, skladištima, Velpro centrima te prijevozu u lancu opskrbe dobit će dodatak za posebne okolnosti na radu od 15% po satu na odrađenu satnicu.

Dodatno, iako su ga aktualna događanja stavila u drugi plan, u povodu Uskrsa i ove ćemo godine isplatiti uskrsnicu svim zaposlenicima u ukupnom iznosu od 1 000 kuna, 300 kn više nego prošle godine.Hvala svim našim zaposlenicima na nesebičnom trudu i predanom radu u najtežim trenutcima.
Vi ste naši istinski heroji.

Brinemo o svojim kupcima


U svim prodavaonicama se provode pojačane higijenske i sanitarne mjere sukladno preporukama nadležnih institucija s ciljem zaštite kupaca.
Dostavljači dostavljaju samo do ulaznih vrata, ne ulaze u domove kupaca. Obavezno nose zaštitne maske i rukavice, a nakon svake dostave dezinficiraju opremu i sebe.
Komuniciramo pravodobno i transparentno te pozivamo kupce na oprez i odgovornost pri kupnji.

Cijene proizvoda nismo povećavali i nemamo namjeru povećavati.


Na samoposlužnim pekarnicama moguće je kupiti samo unaprijed zapakirane proizvode


Na blagajne postavljamo posebne prozirne pregrade od pleksiglasa gdje god je to moguće, a tamo gdje nije osiguravamo vizire

Trebamo i vašu pomoć


Koristite beskontaktnu MultiPlus karticu u mobilnoj aplikaciji


Preuzmite besplatnu MultiPlus mobilnu aplikaciju odmah:
Kliknite ovdje za Google Play
Kliknite ovdje za App Store


Umjesto poziva, šaljite nam email


S obzirom da smo maksimalno fokusirani da vi i vaše obitelji možete kupiti namirnice i sve ostalo što u ovom trenutku smatrate potrebnim, ljubazno vas molimo da se sa svim upitima javite primarno na naše email adrese - konzum@konzum.hr za opća pitanja, a online@konzum.hr za sva webshop pitanja.

Sa svim pitanjima nam se možete javiti i na naš Facebook https://www.facebook.com/Konzum/.

Zahvaljujemo vam na razumijevanju i strpljenju kod odgovora.

Pridržavajte se preporučenih mjera za preventivnu zaštitu prilikom kupnje


Sada je važnije nego ikad brinuti o sebi i drugima oko sebe pa vas još jednom molimo da se pridržavate preporučenih mjera za preventivnu zaštitu prilikom kupnje

Kupnju uvijek obavlja jedan, zdravi član obitelji.


Kupnju obavljamo i za starije članove te susjede kojima je pomoć potrebna.


Kupnju obavljamo kada je to potrebno u količinama koje zaista trebamo.


Nije potrebno stvarati kućne zalihe, jer će Konzum prodavaonice biti opskrbljene.


Brinemo za higijenu ruku.


Kašljemo u papirnatu maramicu ili u rukav.


Držimo razmak od 2 m između nas i drugih ljudi.


Ukoliko smo u mogućnosti, plaćamo beskontaktno.


Tijekom kupnje ne dodirujemo proizvode koje ne namjeravamo kupiti.


Pri kupnji pekarskih proizvoda koristimo zaštitne rukavice.


Brinemo o zajednici


Donirali smo 100 000 kn Crvenom križu za aktivnosti u borbi protiv širenja virusa Covid-19.

Zbog sigurnosti svih koji sudjeluju u procesu dizajna, tiska i distribucije, odlučili smo da nećemo otisnuti ovotjedni i sljedeći broj kataloga, no akcijske cijene kao i Multiplus BONUS proizvodi i dalje će biti istaknuti na policama u trgovinama te u online katalogu.

Vjerujemo da zajedno možemo prebroditi ovu zahtjevnu situaciju.

Vidimo se!