ŠPAGETI S DAGNJAMA.jpg

Špageti s dagnjama

(0)

Špagete skuhajte u slanoj vodi. Na maslinovom ulju kratko popržite sitno sjeckani češnjak, samo da zabijeli i pusti miris, dodajte sjeckane kapare i mini rajčice narezane na šestine. Podlijte vinom i kuhajte da alkohol ispari.

Dodajte meso školjki i špagete. Sve promiješajte i završite listićima ledenog maslaca. Poslužite uz grančicu ružmarina.

Ocjena recepta

0 od 5
Jednostavna priprema 30 - 60 min 4

Sastojci

  • 320 - 350 g mesa dagnji
  • 400 g špageta
  • 2 režnja češnjaka
  • 10 g kapara
  • 80 g mini rajčica
  • 100 ml bijelog vina
  • 100 ml maslinovog ulja
  • 60 g maslaca
  • sol
  • grančica ružmarina

Slični recepti