Blagdanska čokolada

Tostirajte bademe i pistacije 5 minuta na srednjoj vatri, u suhoj tavi.

Čokoladu stavite na pleh koji ste prekrili papirom za pečenje. Stavite u zagrijanu pećnicu na nisku temperaturu, oko 80°C. Pripazite na čokoladu i izvadite čim se otopi, za otprilike 8 minuta.

Rastopljenu čokoladu žlicom rasporedite u ravnomjernom sloju pa pospite tostiranim bademima, pistacijama i brusnicama, rasporedite perece i crvene bombone tako da nalikuju na jelene i sve pospite jestivim zvjezdicama.

Ostavite da se potpuno ohladi, izlomite na manje komade i zapakirajte u staklenke.

Poslužite se po želji ili darujte kao božićni poklon.

 

Koliko ti se sviđa recept, od 1 do 5? Ocijeni ga!

5 od 5
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)