Dragi kupci,

ovim putem vas želimo informirati što sve poduzimamo kako bismo prebrodili ovu zahtjevnu situaciju u kojoj na prvo mjesto stavljamo sigurnost naših zaposlenika i vas, naših kupaca. Dajemo sve od sebe kako biste vi i vaše obitelji mogli kupiti namirnice i sve ostalo što u ovom trenutku smatrate potrebnim, a u isto vrijeme brinemo i o zajednici novčanim i robnim donacijama.

Brinemo o svojim zaposlenicima


U cijelom lancu opskrbe, u prodavaonicama i uredskim prostorima, uz redovite sigurnosne procedure provodimo i pojačane higijenske i sanitarne mjere, kao i dodatne dezinfekcije blagajni, opreme i POS uređaja. Nabavili smo i dovoljan broj zaštitnih maski i rukavica za sve naše djelatnike kojima još jednom od srca zahvaljujemo na dodatnom angažmanu ovih dana. U znak zahvalnosti na ogromnom radu i trudu, više od 9 000 zaposlenika koji rade u prodavaonicama, online prodavaonici, skladištima, Velpro centrima te prijevozu u lancu opskrbe dobit će dodatak za posebne okolnosti na radu od 15% po satu na odrađenu satnicu.

Dodatno, iako su ga aktualna događanja stavila u drugi plan, u povodu Uskrsa i ove ćemo godine isplatiti uskrsnicu svim zaposlenicima u ukupnom iznosu od 1 000 kuna, 300 kn više nego prošle godine.

Brinemo o svojim kupcima


U svim prodavaonicama se provode pojačane higijenske i sanitarne mjere sukladno preporukama nadležnih institucija s ciljem zaštite kupaca.
Dostavljači dostavljaju samo do ulaznih vrata, ne ulaze u domove kupaca. Obavezno nose zaštitne maske i rukavice, a nakon svake dostave dezinficiraju opremu i sebe.
Komuniciramo pravodobno i transparentno te pozivamo kupce na oprez i odgovornost pri kupnji.

Cijene proizvoda nismo povećavali i nemamo namjeru povećavati.

Zbog sigurnosti svih koji sudjeluju u procesu dizajna, tiska i distribucije, odlučili smo da nećemo otisnuti ovotjedni i sljedeći broj kataloga, no akcijske cijene kao i Multiplus BONUS proizvodi i dalje će biti istaknuti na policama u trgovinama te u online katalogu.

Dodatne operativne mjere za maksimalno povećanje dostavnih i Drive-in termina


Zbog povećanog opsega posla i povećane potražnje unatoč maksimalnom angažmanu s kojim dajemo sve od sebe kako bismo što je prije moguće svaku narudžbu pripremili za isporuku, svi termini za naše usluge dostave i Drive in-a popunjeni su 7 dana unaprijed.
Ulažemo dodatne napore kako bismo svaki dan otvorili još barem nekoliko novih termina za dostavu i Drive-in, kad god je to moguće.

Na samoposlužnim pekarnicama moguće je kupiti samo unaprijed zapakirane proizvode


Delikatesa se reže isključivo na inzistiranje kupca


Na blagajne postavljamo posebne prozirne pregrade od pleksiglasa


Trebamo i vašu pomoć


Molimo vas da budete pažljivi tijekom kupnje


Razumijemo da ste zabrinuti, no imajte na umu da kupnja više proizvoda nego što vam je potrebno može značiti da će drugi kupci ostati bez mogućnosti da i sami kupe taj isti proizvod ili da puno duže čekaju svoj termin dostave. Jer, među nama ima i sugrađana koji u ovom trenutku nemaju mogućnosti kupnje više artikala i stvaranja zaliha. Vodite računa da vaše online narudžbe ne prelaze 1 000 kn.

Koristite beskontaktnu MultiPlus karticu u mobilnoj aplikaciji


Preuzmite besplatnu MultiPlus mobilnu aplikaciju odmah:
Kliknite ovdje za Google Play
Kliknite ovdje za App Store


Umjesto poziva, šaljite nam email


S obzirom da smo maksimalno fokusirani da vi i vaše obitelji možete kupiti namirnice i sve ostalo što u ovom trenutku smatrate potrebnim, ljubazno vas molimo da se sa svim upitima javite primarno na naše email adrese - konzum@konzum.hr za opća pitanja, a online@konzum.hr za sva webshop pitanja.

Sa svim pitanjima nam se možete javiti i na naš Facebook https://www.facebook.com/Konzum/.

Zahvaljujemo vam na razumijevanju i strpljenju kod odgovora.

Pridržavajte se preporučenih mjera za preventivnu zaštitu prilikom kupnje


Sada je važnije nego ikad brinuti o sebi i drugima oko sebe pa vas još jednom molimo da se pridržavate preporučenih mjera za preventivnu zaštitu prilikom kupnje

Kupnju uvijek obavlja jedan, zdravi član obitelji.


Kupnju obavljamo i za starije članove te susjede kojima je pomoć potrebna.


Kupnju obavljamo kada je to potrebno u količinama koje zaista trebamo.


Nije potrebno stvarati kućne zalihe, jer će Konzum prodavaonice biti opskrbljene.


Brinemo za higijenu ruku.


Kašljemo u papirnatu maramicu ili u rukav.


Držimo razmak od 2 m između nas i drugih ljudi.


Ukoliko smo u mogućnosti, plaćamo beskontaktno.


Tijekom kupnje ne dodirujemo proizvode koje ne namjeravamo kupiti.


Pri kupnji pekarskih proizvoda koristimo zaštitne rukavice.


Brinemo o zajednici


Donirali smo 100 000 kn Crvenom križu za aktivnosti u borbi protiv širenja virusa Covid-19.

Zbog sigurnosti svih koji sudjeluju u procesu dizajna, tiska i distribucije, odlučili smo da nećemo otisnuti ovotjedni i sljedeći broj kataloga, no akcijske cijene kao i Multiplus BONUS proizvodi i dalje će biti istaknuti na policama u trgovinama te u online katalogu.

Vjerujemo da zajedno možemo prebroditi ovu zahtjevnu situaciju.

Vidimo se!