Sastojci

• 8 tortilja

• 1 veća pileća prsa ili 2 manja

• 1 velika konzerva crvenog graha

• 1 crveni luk

• 1 crvena paprika

• 1 paprika babura

• 3 jušne žlice ulja

• 1,5 dl paradajz sosa

• 1 konzerva kukuruza

• ½ čajne žlice peršina

• malo soli

• papar

Tortilje s piletinom
Broj osoba: 4

Priprema recepta

Na vruće ulje dodajte očišćen i narezan luk, kada luk postane staklast dodajte sitno narezan češnjak i papriku narezanu na trakice. Ukoliko volite pikantnije tortilje dodajte sitno narezane chilli papričice. Pileća prsa narežite na trakice i dodajte smjesi u tavi, posolite i pirjajte još 10- tak minuta. Dodajte paradajz sos, grah, kuhani kukuruz i peršin. Popaprite, a umjesto ljutih papričica na kraju možete dodati malo tabasca.

U svaku tortilju dodajte dvije do tri žlice punjenja i zamotajte je kao palačinku. Tortilje možete poslužiti s kiselim vrhnjem koje će ublažiti ljutinu.

Dobar tek!