Piletina sa sezamom
Priprema: 45 minuta
Broj osoba: 4-6 osoba

Priprema recepta

Piletinu narežite na krupnije trake. Pokapajte ih limunovim sokom. Ostavite da malo odstoje.

Uvaljajte ih u brašno, zatim umočite u razmućena, amlo posoljena i popaprena jaja, a na kraju ih uvaljajte u mješavinu sezama i krušnih mrvica.

Staviti ih pržiti u otopljenu kokosovu mast na umjerenoj temperaturi, dok ne poprime zlatnožutu boju (pazite da u tavi ima dovoljno kokosove masti za prženje).

Izvadite ih na upijajući papir. Piletinu sa sezamom možete poslužiti s raznim umacima.

 

Za one koji žele znati više:

kokosova mast_cmyk

Zvijezda kokosova mast je bez aditiva te neutralnog mirisa i okusa, pa se savršeno uklapa u sva jela. Ovdje ju dodajte u svoju košaricu!