Sastojci

  • Pileća polovica
  • Sol
  • 1 glavica luka
  • 2 dcl tamnog piva
  • 2 žlice meda
Pečena piletina s medom
Priprema: 1 sat
Broj osoba: 2

Priprema recepta

Pileću polovicu dobro posolite i kratko popržite sa obje strane na tavi.

Luk razrežite na kolutiće i posložite u posudu za pečenje skupa sa piletinom.  

Pecite u pećnici na laganoj temperaturi 150˚C 45min. Svakih desetak minuta polijevajte piletinu jednom do dvije žlice tamnog piva.

Nakon 45min izvadite piletinu, premažite ju tankim slojem meda i pustite neka se zapeče još desetak minuta. 

Poslužite uz kus-kus sa povrćem i limetom. 

Dobar tek! 

Za one koji žele znati (i štedjeti) više:

Pogledajte nove ponude, kliknite ovdje za više ;)

Jeste li znali da vam sve namirnice možemo donijeti doma? Napunite svoju online košaricu i odaberite kad i gdje vam odgovara, ostalo je na nama.