Sastojci

  • 500 grama mljevenog mesa
  • 1 crveni luk
  • 2 crvene paprike
  • 1 konzerva rajčice
  • 1 konzerva mix povrća (grah i kukuruz)
  • 1 kiselo vrhnje
  • 1 krem sir
  • 30 dkg tvrdog sira
  • 200 grama nachosa
Zapečeni nachosi

Priprema recepta

Mljeveno meso popržite na malo luka, dodajte papriku, kukuruz, grah i rajčicu te mješavinu meksičkih začina. U posebnoj posudi pomiješajte krem sir i vrhnje.

Zagrijte pećnicu na 225°C.

Na dno vatrostalne posude stavite nachose. Preko nachosa rasporedite meso i povrće te sir i vrhnje. Na kraju po svemu naribajte sir.

Stavite u pećnicu na 15 minuta i pecite dok sir ne dobije zlatnu boju. Ovo jelo slobodno možete poslužiti uz zelenu salatu i umake po želji.